Μια αδιαθεσία κράτησε τον Καρέρα στην Αθήνα κι έτσι η ΑΕΚ θα κυνηγήσει τη νίκη με τη Ζόρια χωρίς τον κόουτς

Από τον Γιώργο Σηφάκη

Χωρίς τον Μάσιμο Καρέρα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στην Ουκρανία τη Ζόρια (22.00, CS2) στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου για το Europa League, έπειτα από μια αναπάντεχη εξέλιξη!

Ο Ιταλός τεχνικός αργά προχθές το βράδυ εμφάνισε αδιαθεσία με πυρετό και ενημέρωσε τον γιατρό της ομάδας, όπως έγινε γνωστό από την ΑΕΚ. Χθες το πρωί ξύπνησε με πυρετό και χωρίς να υπάρχει κάποιο άλλο σύμπτωμα λόγω της κατάστασης αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα, αφού η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να πάρει το ρίσκο.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η νίκη για την ΑΕΚ είναι μονόδρομος, αν η ομάδα θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Με νίκη η «Ένωση» θα παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, ενώ με ήττα οι ελπίδες θα μειωθούν σημαντικά.

Πάντως, σύνθημα νίκης στην Ουκρανία κόντρα στη Ζόρια έδωσε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που παραδέχτηκε πως δεν θα είναι το ίδιο για την ΑΕΚ από τη στιγμή που θα λείπει από τον πάγκο ο Καρέρα. «Σίγουρα θα βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία με τον βοηθό προπονητή Τζιανλούκα Κολονέλο και θα μας ενημερώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σίγουρα θα είναι διαφορετικά χωρίς αυτόν στον πάγκο, αλλά πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Σήμερα θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη.

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Έχουμε ήδη δύο ήττες και θα πρέπει να αρχίσουμε να νικάμε. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία για να το κάνουμε και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε» είπε ο Τάνκοβιτς για να καταλήξει: «Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία μας ευκαιρία, αλλά το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να μειώσουμε τη διαφορά, γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ζόρια, Βίκτορ Σκρίπνικ, είπε: «Ολοι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη βαθμό στον όμιλο και θα ήθελαν θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε τη νίκη όχι μόνο για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλά και για να δώσουμε βαθμούς στην Ουκρανία».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα