Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ με έναν χρόνο καθυστέρηση για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας

Σκευωρία κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας

Πλήρης δικαίωση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με το θέμα πολυϊδιοκτησίας του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Ξάνθη, που είχε καταγγείλει ο Ολυμπιακός, με απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία δήθεν πολυϊδιοκτησίας και το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι αυτό έγινε με ομόφωνη απόφαση των τριών δικαστών!

Τρεις στους τρεις συμφώνησαν ότι η σκευωρία αυτή που στήθηκε πέρυσι, με συγκεκριμένους σκοπούς, έπρεπε να καταπέσει και με συγκεκριμένο σκεπτικό αθώωσαν τον ΠΑΟΚ. Με βάση τις πληροφορίες, οι δικαστές δέχτηκαν την επιχειρηματολογία του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επί της ουσίας ξεκίνησαν την αναζήτηση της αλήθειας από τη σχέση Ξάνθης – Vialland, της εταιρίας δηλαδή στην οποία ανήκει το γνωστό ξενοδοχείο στα Πηγάδια. Από εκεί ξεκίνησε και εκεί τελείωσε η υπόθεση. Εκεί αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει σχέση εξάρτησης και επιρροής και κάπως έτσι δεν χρειάστηκε οι δικαστές να μπουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες για τα άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Η δικαίωση του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη, σε μια υπόθεση που στήθηκε για να τον βασανίσει, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουν όλοι οι πρωταγωνιστές της απέναντι πλευράς, αφού αναμένονται μηνύσεις και αγωγές κατά όλων των εμπλεκομένων. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο αθώος δεν αθωώνεται. Ο αθώος δικαιώνεται. Η σημερινή μέρα αποτελεί δικαίωση της ιστορίας και της αξιοπρέπειας του ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη και όλων όσοι λοιδορήθηκαν και σπιλώθηκαν αυτούς τους 14 μήνες καταγγέλλοντας την πρωτοφανή στα χρονικά σκευωρία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή ζήτησε να δικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση, ούσα βέβαια ότι τακτικοί δικαστές δεν μπορούν να αγνοήσουν τα πραγματικά στοιχεία και να εξευτελιστούν σε όλη την Ελλάδα, όσες πιέσεις ενδεχομένως κι αν τους ασκηθούν. Σήμερα όμως δεν αποδόθηκε πλήρης δικαιοσύνη. Αυτή θα αποδοθεί όταν ξηλωθούν από κρατικές θέσεις και αξιώματα τα εκτελεστικά όργανα της σκευωρίας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα