Σε ένα μέτριο παιχνίδι στη Λεωφόρο, η ΑΕΚ πήρε ισοπαλία (1-1) από τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο, ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος και το 1-1 άφησε τελικά ικανοποιημένους και τους δύο, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα, που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια του, με εξαίρεση το δεύτερο 45λεπτο με τον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός έδωσε χώρο στην ΑΕΚ, με στόχο να την περιμένει και να προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Η ΑΕΚ, χωρίς να παίζει εντυπωσιακά, πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεσε και στο 19′ σε σουτ του Σιμάνσκι είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο μέσος της ΑΕΚ σούταρε, ο Νεντελτσιάρου προσπάθησε να κάνει το τακουνάκι, δεν βρήκε την μπάλα και ο Διούδης μπλόκαρε. Με εξαίρεση αυτήν τη φάση και ένα σουτ του Μολό για τον Παναθηναϊκό, τίποτα το ιδιαίτερο δεν πρόσφεραν οι δύο ομάδες. Παρά τη διάθεση με την οποία μπήκαν στο ματς, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάσεις, να έχουν καλές επιθετικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν λίγες τελικές από τις δύο πλευρές και το 0-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο να είναι κάτι φυσιολογικό.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στην πρώτη φάση που του παρουσιάστηκε άνοιξε το σκορ. Σε φάουλ από τα δεξιά στο 58′ ο Ενγκμπακοτό πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Βέλεθ με εντυπωσιακό τρόπο έκανε την ντρίμπλα και το σουτ με το δεξί από θέση μέσα στην περιοχή και αριστερά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στους «πρασίνους». Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει γρήγορα το ματς στα ίσια. Από λάθος των παικτών του Παναθηναϊκού λίγο κάτω από το κέντρο ο Σιμάνσκι πήρε την μπάλα και έκανε την κάθετη πάσα προς τον Γκαρσία, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χουάνκαρ για το 1-1! Μετά την ισοφάριση η «Ενωση» ήταν καλύτερη, έχασε ευκαιρίες, αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Διαιτητής: Γκεόργκι Καμπάκοφ (Βουλγαρία).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (85′ Βιγιαφάνιες), Μαουρίσιο, Καμπετσής, Ενγκμπακοτό (78′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (78′ Καρλίτος).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (67′ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (90′ Χριστόπουλος).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα