Δυνατό κουπόνι με ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Champions League και Europa League

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι ανοικτά από σήμερα σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε πολλές προσφορές

Τα πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθεία και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο στις μάχες που γίνονται για τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και για την ολοκλήρωση των Κυπέλλων Ευρώπης. Αυτή την εβδομάδα κρίνονται τα 8 εισιτήρια για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Champions League και του Europa League.

Ανοικτά είναι από σήμερα τα Καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε κουπόνι με όλα τα παιχνίδια που διεξάγονται έως την Πέμπτη.

Οι αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλούς αγώνες ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα παιχνίδια της Premier League Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον (20:00) και Μπράιτον-Έβερτον (22:15), της Bundesliga Χοφενχάιμ-Λεβερκούζεν (21:30), της La Liga Θέλτα-Σεβίλλη (22:00) και των play out της Super League ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία (19:30).

Ακολουθεί το τριήμερο των Κυπέλλων Ευρώπης, με τους 8 αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης.

Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε πολλές προσφορές για τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, του Champions League και του Europa League.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Ο σημερινός αγώνας της La Liga, Θέλτα-Σεβίλλη προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Σε 3 ακόμα παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης, Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν (Τρίτη, 22:00), Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης (Τετάρτη, 22:00) και Ρόμα-Άγιαξ (Πέμπτη, 22:00), το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Στους αγώνες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και στα παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης προσφέρονται περισσότερα από 300 ειδικά στοιχήματα.

Τρεις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ακόμα τις προωθητικές ενέργειες, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης» και σε επιλεγμένα παιχνίδια την «Επιστροφή Στοιχήματος». Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ και για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να ρωτήσετε τον πράκτορά σας.

Η «Επιστροφή Στοιχήματος» ισχύει για τους 4 προημιτελικούς του Champions League, Τσέλσι-Πόρτο, Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν, Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα