Ο Νικήτας Αυγουλής στο ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ: «Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα»

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλύει τα τέσσερα παιχνίδια των play off της Basket League

Τα play off της Basket League αρχίζουν σήμερα και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Νικήτα Αυγουλή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δίνει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στον αγώνα με τον Ιωνικό που θα διεξαχθεί αύριο (20:00) και τονίζει ότι ο Κυπελλούχος Ελλάδας είναι το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί σήμερα στις 20:00 τονίζει ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να μπουν στο παρκέ με «ανοιχτές τις μηχανές» για να έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Ο Νικήτας Αυγουλής αναλύει επίσης το πιο αμφίρροπο, όπως το χαρακτηρίζει, ζευγάρι της 1ης φάσης των εφετινών play off Προμηθέας-Περιστέρι (αύριο, 17:00) και τον αγώνα Λαύριο-Κολοσσός (σήμερα, 16:00) ενώ προβλέπει και το ζευγάρι του τελικού.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα