Ντέρμπι στο Old Trafford, τελικός Κυπέλλου στο Βερολίνο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και Λειψία-Ντόρτμουντ με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Η αποψινή ποδοσφαιρική βραδιά έχει μεγάλα παιχνίδια. Στο Old Trafford (22:15) θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ. Στο Βερολίνο (21:45) θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας, Λειψία-Ντόρτμουντ. Στη Γρανάδα (23:00) η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην τοπική ομάδα, για να παραμείνει στη μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου στη La Liga.

Οι αγώνες Λειψία-Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές θα βρείτε στο Pamestoixima.gr για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και κυπέλλων.

Τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις σε τριάδες και πολλαπλά σκορ.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-1, 2-2 και 1-2 για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας Λειψία-Ντόρτμουντ.

Η τριάδα περιλαμβάνει τα Over 2,5 γκολ στο παιχνίδι Άστον Βίλα-Έβερτον, το σκοράρισμα από τον Χάαλαντ στον αγώνα Λειψία-Ντόρτμουντ και το σκοράρισμα από τον Μπενζεμά στο ματς Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα σουτ της Λίβερπουλ και οι ασίστ του Τέρι Ροζίερ

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικές αγορές Cross Sports, τη δυνατότητα δηλαδή στοιχηματισμού σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Σήμερα οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά σουτ της Λίβερπουλ στην εστία στο ντέρμπι της Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή οι συνολικές ασίστ του Τέρι Ροζίερ στο παιχνίδι του ΝΒΑ Σάρλοτ Χόρνετς-Λος Άντζελες Κλίπερς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα