ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Το Final Four της Euroleague με τη ματιά του Γιώργου Καλαϊτζή

O Team Manager του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μιλά για τους δυο ημιτελικούς της Παρασκευής 

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Final Four της Euroleague στην Κολωνία η τελευταία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ της σεζόν φιλοξενεί τον Γιώργο Καλαϊτζή.

Ο Team Manager του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής κάνει τον απολογισμό της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας και εξηγεί γιατί θεωρεί ότι η εφετινή σεζόν δεν ήταν χαμένη για τους «πράσινους».

Ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές σε Final Four, αναλύει τους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής 28 Μαΐου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αναντολού Εφές (19:00) και Μπαρτσελόνα-Μιλάνο (22:00) και προβλέπει από ποιο ζευγάρι θα κριθεί ο νικητής της κορυφαίας διοργάνωσης.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα