Στέφανος Κοτσόλης στο ΟΠΑΠ Game Time για τον όμιλο-φωτιά του Ευρωπαϊκού

Ποια ομάδα πιστεύει ότι θα επικρατήσει στο ντέρμπι Γαλλία – Γερμανία  

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με τα παιχνίδια του 6ου ομίλου και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Στέφανο Κοτσόλη.

O πρώην διεθνής τερματοφύλακας σχολιάζει τον όμιλο-φωτιά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναφέρει ποια ομάδα πιστεύει ότι θα επικρατήσει στο ντέρμπι της Γαλλίας με τη Γερμανία, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22:00 στο Μόναχο.

Μιλάει ακόμα για δύο παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων, την αυριανή αναμέτρηση στη Ρώμη (22:00) της Ιταλίας με την Ελβετία, και τον αγώνα της Πέμπτης στο Άμστερνταμ, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αυστρία.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα