ΠΑΟ: Μένει ο Νέντοβιτς, υπογράφει και ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός και Νεμάνια Νέντοβιτς συνεχίζουν μαζί. Ο «Νέντο» είχε εκφράσει την επιθυμία του για την παραμονή του στο «Τριφύλλι» και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, και οι δυο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια. Από την άλλη, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι έτοιμος να συμφωνήσει και τυπικά για το νέο συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής άσος είχε συζητήσεις από μέρες με το «Τριφύλλι», σίγουρα υπήρξαν… σειρήνες και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο επιθυμία του ήταν να παραμείνει στα πράσινα. Το συμβόλαιο προβλέπει 2+1 έτη, με οψιόν αποδέσμευσης αντί κάποιου ποσού (ετήσιο συμβόλαιο 1.000.000 ευρώ), μόνο για ομάδα του ΝΒΑ. Εφόσον, λοιπόν, κρατάμε ως δεδομένο πως ο «Παπ» μένει στον Παναθηναϊκό, ο κόουτς Πρίφτης σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις και φαίνεται πως πλησιάζει και ο Μέικον που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα