Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει ιστορία στο ΝΒΑ

Πολλά ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τον τέταρτο τελικό Μιλγουόκι Μπακς-Φοίνιξ Σανς

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται στους τελικούς του ΝΒΑ, με τα βλέμματα στραμμένα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Φοίνιξ Σανς μπορεί να κέρδισαν εντός έδρας τους 2 πρώτους τελικούς, αλλά μόλις η σειρά μεταφέρθηκε στο Μιλγουόκι ήρθε η πρώτη νίκη από τους Μπακς και το σκορ έγινε 2-1.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο κορυφαίος, με 41 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Έλληνας σταρ για δεύτερο σερί ματς τελικών είχε 40+ πόντους και 10+ ριμπάουντ και μπήκε σε ένα κλαμπ στο οποίο βρίσκονται μόνο άλλοι δύο παίκτες, ο Σακίλ Ο’ Νιλ, που το είχε καταφέρει με τους Λέικερς το 2000 και ο Λεμπρόν Τζέιμς που το πέτυχε το 2016 με τους Καβαλίερς.

Ο πρώτος σκόρερ και οι Over/Under πόντοι

Το πρωί (04:00) της Πέμπτης θα διεξαχθεί στο Μιλγουόκι ο τέταρτος τελικός και οι Μπακς θέλουν να κάνουν το 2-2.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ, για το παιχνίδι Μιλγουόκι Μπακς-Φοίνιξ Σανς, μεταξύ των οποίων και αυτές για τον πρώτο σκόρερ, τους Over/Under πόντους παικτών, το ημίχρονο-τελικό, το χάντικαπ πόντων, τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή της 1ης και της 2ης περιόδου, το χάντικαπ πόντων της 1ης και της 2ης περιόδου, το σύνολο πόντων της 1ης και της 2ης περιόδου, τον νικητή του 1ου ημιχρόνου.

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ

Στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αγώνες ρεβάνς της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League και του Europa Conference League.

O Ολυμπιακός θα μάθει την αντίπαλό του στη δεύτερη προκριματική φάση του Champions League. Η Νέφτσι Μπακού έχει πάρει το προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-1 κατά της Ντιναμό Τιφλίδας. Προκρίνεται και με την ισοπαλία στον αυριανό αγώνα ρεβάνς στο Μπακού.

Την Πέμπτη ολοκληρώνεται και η πρώτη προκριματική φάση του Europa Conference League. Ελληνικό ενδιαφέρον έχει ο αγώνας της Κολερέιν με τη Βελέζ Μόσταρ. Από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει η αντίπαλός της ΑΕΚ στη δεύτερη φάση του Europa Conference League. Στην πρώτη αναμέτρηση επικράτησε με 2-1 η Βελέζ.

Για όλους τους αγώνες ρεβάνς της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League και του Europa Conference League το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα