Έτοιμος για νέα επιτυχία ο «χολωμένος» (λόγω ΕΡΤ) Πετρούνιας

«Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα πρώτος». Αυτό τόνιζε ο Λευτέρης Πετρούνιας αμέσως μετά την πανηγυρική πρόκρισή του στον τελικό (2/8) των κρίκων, έχοντας περάσει -πρώτος και καλύτερος- με συνολική βαθμολογία 15.333.

Το γεγονός άλλωστε πως η ΕΡΤ… έχασε στο ζωντανό πρόγραμμα τη στιγμή της προσπάθειάς του, εξόργισε, σχολιάστηκε γενικώς και άφησε, όπως ήταν λογικό, χολωμένο τον Ελληνα πρωταθλητή: «Ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός, πως πάμε για το δεύτερο σερί χρυσό σε Ολυμπιακούς. Πάμε δυνατά, Ελλάδα μου! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε! Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν. Δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους, και είναι ατόπημα και άδικο».

Δεν τα κατάφερε η Κορακάκη

Την ίδια στιγμή η έτερη σημαιοφόρος μας Άννα Κορακάκη δεν κατάφερε να περάσει στη ζώνη μεταλλίων (για τον έναν από τους στόχους της), μένοντας στην 6η θέση στον τελικό στα 10 μ. με αεροβόλο πιστόλι. Σε ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο, ο πατέρας της και προπονητής της την αγκάλιασε σφιχτά. Η Δραμινή πρωταθλήτρια στρέφεται στον δεύτερό της στόχο, τον αγώνα των 25 μ. με αεροβόλο πιστόλι, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα