«Απόβαση» 40 θρυλικών Ferrari σε Πάτρα και Κέρκυρα

Ξεκινούν οι εορτασμοί των 20 χρόνων ζωής του Ferrari Owner΄s Club Passione Rossa……με τους Ιταλούς ιδιοκτήτες να επιλέγουν την Πάτρα και την Κέρκυρα όπου θα παρουσιάσουν μια σειρά από 40 εντυπωσιακά αυτοκίνητα της θρυλικής εταιρίας.

Η αρχή των εορτασμών θα γίνει αύριο, Σάββατο, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, όπου οι λάτρεις του κόκκινου «έρωτα» θα δουν από κοντά αγαπημένα συλλεκτικά μοντέλα αυτοκινήτων μιας άλλης εποχής, αλλά και πιο σύγχρονα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η επόμενη επίδειξη έχει προγραμματιστεί αυτή την Κυριακή στον Μώλο Αγίου Νικολάου, στο παλιό λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Οι 40 τετράτροχες θέες θα ταξιδέψουν ως την Κέρκυρα, όπου θα οργανωθεί στις 18 Ιουνίου στον πεζόδρομο των οδών Γεωργίου Θεοτόκη και Ευγ. Βουλγάρεως η μεγαλύτερη συγκέντρωση αυτοκινήτων που έγινε ποτέ στο νησί, μεγαλύτερη από αυτήν που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν 30 κατακόκκινες Ferrari κατέκλυσαν το γήπεδο της Σιαπανάδας.

Το διήμερο των εκδηλώσεων στην Κέρκυρα συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ενώ το σύνολο των εκδηλώσεων τελεί υπό την αιγίδα του ελληνικού υπουργείου Τουρισμού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα