Σεξολόγοι, ηθοποιοί και άλλα πράσινα «λουλούδια»

Χαρδαβέλλας, Ασκητής και Ορφανός με τη ΦώφηΣε αναγνωρίσιμα και ιδιαιτέρως προβεβλημένα από τα ΜΜΕ ονόματα, που όμως προκαλούν και αντιδράσεις, ποντάρει το Κίνημα Αλλαγής για να καταφέρει να αγγίξει το πολυπόθητο διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές. 

Μετά τη Βάνα Μπάρμπα, ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα και του σεξολόγου Θάνου Ασκητή. Αμφότεροι θα δώσουν τη μάχη στο ψηφοδέλτιο της Δυτικής Αθήνας, από κοινού μάλιστα με τον πρώην υπουργό Μιχάλη Καρχιμάκη. 

Υποψήφιος θα είναι τελικώς και ο Στάθης Παναγούλης, που συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Πειραιά, παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις εξαιτίας όσων ο πάλαι ποτέ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μετέπειτα ανεξάρτητος είχε πει για το ΠΑΣΟΚ στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν. 

Οι δηλώσεις του αυτές τον ανάγκασαν σήμερα να απολογηθεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «υπήρξαν ακραίες, έστω και στιγμιαίες συμπεριφορές που πλήγωσαν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ» και προσθέτοντας: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μεγάλες αλλαγές και η ευημερία που γνώρισε η χώρα έγιναν επί ημερών ΠΑΣΟΚ». 

Αλλη μια διασημότητα που θα βρεθεί στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά είναι ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το κόμμα με το οποίο κατεβαίνει υποψήφιος, επισημαίνοντας πως «είχε μια οραματική διάσταση και στήριζε τον πολιτισμό», καθώς και ότι «τα έργα τα ΠΑΣΟΚ δεν ήταν φούσκα, αλλά αληθινά». 

Να σημειωθεί ότι, όπως ανακοινώθηκε, στην Ανατολική Αττική τοποθετούνται, μεταξύ άλλων, η Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ. και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Μπουλμπασάκος. Κάπως έτσι ολοκληρώνεται αισίως το παζλ των υποψηφιοτήτων, με τη Φώφη Γεννηματά να προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα -αλλά και αναίμακτα- τα ανοιχτά μέτωπα, προκειμένου να ριχτεί στη μάχη των εθνικών εκλογών. 

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, εντός των ημερών θα δοθεί στη δημοσιότητα και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, με κομματικές πηγές να αναφέρουν ότι σε αυτό συνυπάρχουν ονόματα από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα