Μέγα ρουσφέτι στη ΡΑΕ για ειδική στα… τσιφτετέλια!

Και η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) συμμετείχε στα προεκλογικά ρουσφέτια της κυβέρνησης Τσίπρα, καθώς…… η διοίκηση της ανεξάρτητης Αρχής ανανέωσε για ένα χρόνο τη θητεία ηθοποιού, η οποία προσελήφθη προ μηνός στη γραμματεία με διάρκεια σύμβασης μόλις λίγων εβδομάδων. Μέσα σε λίγες εβδομάδες η ηθοποιός Μαρία Ελένη Ράδου, που είναι γνωστή στο πανελλήνιο μέσω των εμφανίσεών της στην τηλεοπτική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», έγινε τόσο χρήσιμη, που η διοίκηση της ΡΑΕ, υπό τον Νίκο Μπουλαξή, της παρέτεινε τη σύμβαση για ένα χρόνο. Η κυρία Ράδου είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Ανθοκομίας της Αρτας, αν και την κέρδισε η υποκριτική. Αρκετοί συνδέουν την προεκλογική πρόσληψη με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Αρτας Ολγα Γεροβασίλη, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Το πρόβλημα, ειδικά στη ΡΑΕ, είναι ότι προσλαμβάνονται… ηθοποιοί, ενώ η ανεξάρτητη Αρχή έχει σοβαρές ελλείψεις σε εξειδικευμένα στελέχη. Προ ημερών εντάχθηκε σε τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η πρόβλεψη για τη σύσταση 79 θέσεων μόνιμου προσωπικού. Στην τροπολογία αναφέρεται με σαφήνεια ότι η Αρχή θα προχωρήσει στην πρόσληψη 79 μονίμων (ειδικό επιστημονικό προσωπικό) προκειμένου να στελεχωθούν άμεσα οι υπηρεσίες της. Δεν λέει κάτι για ηθοποιούς!

Οι προσλήψεις, πάντως, από διάφορους υπουργούς πέφτουν βροχή, ενώ οι πλέον τολμηροί μοιράζουν «δώρα» αρκετών χιλιάδων ευρώ μέσω διαγωνισμών που γίνονται με διαπραγμάτευση, δηλαδή με πρόσκληση συγκεκριμένων υποψηφίων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα