Εποικισμός με μετανάστες

Η πατρίδα μας μετατρέπεται σε τριτοκοσμική ισλαμική χώρα με εξαθλιωμένη οικονομία, σαθρούς και μη λειτουργικούς θεσμούς, ετερόφωτο πολιτικό κόσμο και γηράσκοντα γηγενή πληθυσμό – μέρος του οποίου «αποδρά» από την Ελλάδα για να βρει μεροκάματο στην αλλοδαπή.

Σύμφωνα με έρευνα του ΟΗΕ που δημοσιεύτηκε πρώτα στον ιστότοπο του κρατικού γερμανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Deutsche Welle (ηλεκτρονική διεύθυνση dw.com/), «η Γερμανία ανήκει στις χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό αναγνωρισμένων προσφύγων και η Ελλάδα σε αυτές με τον μεγαλύτερο αριθμό νέων αιτήσεων για την παροχή ασύλου μετά τις ΗΠΑ, το Περού, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Τουρκία και τη Βραζιλία.

Ενώ το 2015 είχαν αιτηθεί άσυλο στην Ελλάδα μόλις 11.400 άτομα, το 2017 ο αριθμός τους αυξάνεται στις 57.000 και το 2018 στις 65.000. Από την εξέλιξη αυτή προκύπτει ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον χώρα διέλευσης προσφύγων προς την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά χώρα προορισμού».

Δεν έρχονται για λίγο, αλλά για πάντα! Δεν έχουν κανέναν σκοπό να μετακινηθούν στις «πλούσιες χώρες του Βορρά», όπως αρέσκονται να λένε εκείνοι που αποκοιμίζουν τον λαό, αλλά να εγκατασταθούν εδώ, αντικαθιστώντας τον γηγενή πληθυσμό.

Οι Ελληνες θα χρησιμεύουν στο σύστημα μόνο για να χρηματοδοτούν τον αφανισμό του έθνους. Θα πληρώνουν την εξωφρενικά υψηλή φορολογία, θα χάνουν τις ακίνητες περιουσίες τους με τον ΕΝΦΙΑ και θα παρακμάζουν μέχρι να έρθει η στιγμή και της επισημοποίησης της «ιδιοκτησιακής» μεταβολής της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα, που ανήκει στους Ελληνες όπως έλεγε το σύνθημα του ανθρώπου ο οποίος εργάστηκε συστηματικά για να την καταστρέψει, θα περάσει στον αστερισμό των ισλαμικών χωρών. Το Ισλάμ, ως γνωστόν, δεν χρειάζεται να κάνει ευφάνταστη πολιτική. Ασχολείται με τη δημογραφία και κυριαρχεί μέσω των γεννήσεων.

Δεν έρχονται πρόσφυγες εδώ. Δεν έχει εμφύλιο πόλεμο πια η Συρία ούτε το Πακιστάν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. Ερχονται λαθρομετανάστες απ’ όλες τις γωνιές της Γης, γιατί οι πολιτικοί αυτής της χώρας τούς προσκάλεσαν – με πρώτους και χειρότερους όλων την κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα