«Ανοιγμα» και στους πατριώτες

Επιβεβαιώθηκε ο Πικραμμένος ως επικεφαλής στο ΕπικρατείαςΟ πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Πικραμμένος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ., όπως έκανε γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Star, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ της «δημοκρατίας».

«Είναι άνθρωπος στον οποίο έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση, έχει να προσθέσει πολλά στη Βουλή» τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ., που αποκάλυψε επίσης ότι τελευταίος στη λίστα θα είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απηύθυνε σε όλους τους πολίτες ένα «πλατύ κάλεσμα συμπόρευσης, πατριωτικό, ενωτικό και αισιόδοξο», ώστε «να λάβουμε ισχυρή εντολή και να τελειώσει η περίοδος της τοξικότητας». Αναφερόμενος στα ψηφοδέλτια που ανακοινώθηκαν προχθές, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «ισχυρή ανανέωση, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της παράταξης και απόλυτη επίγνωση της ανάγκης των καιρών να ενταχθούν στην πολιτική νέα πρόσωπα».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε πως δεν θεωρεί κερδισμένες τις εκλογές. «Η κάλπη στις 7 Ιουλίου δεν είναι μισογεμάτη – είναι ένα από τα λίγα πράγματα που συμφωνώ με τον κ. Τσίπρα. Είναι πράγματι άδεια. Πρέπει να ξαναγεμίσει. Γι’ αυτό κάνω κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν να ψηφίσουν».

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες, όπως είπε, θα θέσει το θέμα της προκλητικότητας των Τούρκων, ενώ ερωτηθείς για ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο απάντησε: «Εκτιμώ ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε. Προφανώς η κατάσταση είναι σοβαρή, αλλά η υπερβολική δραματοποίηση μάλλον κάνει τους πολίτες να ανησυχούν περισσότερο. Αν είχε συμβεί κάποια εξέλιξη πέρα από όσα γνωρίζουμε, εικάζω ότι ο κ. Τσίπρας θα είχε ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς».

Για τη μείωση του ΦΠΑ σημείωσε ότι άμεσα θα αφορά την εστίαση συνολικά στο 13% και ίσως τους αγρότες, ενώ συνολικά την τελική μείωση του ΦΠΑ στους δύο συντελεστές την προσδιόρισε για το δεύτερο ήμισυ της τετραετίας. Απευθυνόμενος στους συνταξιούχους επανέλαβε ότι δεν θα υπάρξει «καμία περαιτέρω μείωση» και πρόσθεσε πως το επίδομα που δόθηκε φέτος «πρόθεσή μας είναι να το διατηρήσουμε και του χρόνου». Δεσμεύτηκε δε ότι θα διατηρήσει το οικογενειακό επίδομα και πως θα προσπαθήσει να το επαναφέρει στους πολυτέκνους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα