Η ώρα του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

Ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει πρώτη φορά ύστερα από χρόνια στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ.Από τον
Νίκο Πετρουλάκη

Με μπροστάρη τον Κώστα Καραμανλή μπαίνει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη η Νέα Δημοκρατία, αφού ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι βασικός ομιλητής στην εκδήλωση της Τετάρτης 26 Ιουνίου στο Βελλίδειο, όπου θα γίνει (στις 19.30) η παρουσίαση των βουλευτών του Κόμματος σε Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση, πέραν της προεκλογικής σημασίας της, έχει και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ομιλίας, πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, του πρώην πρωθυπουργού και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α’ Θεσσαλονίκης Κώστα Καραμανλή. Θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε αυτή την παρουσίαση, κάτι που οδηγεί σε γενική κινητοποίηση του μηχανισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη, δεδομένου ότι αναμένεται να κατακλυστεί το «Βελλίδειο» από ψηφοφόρους που θα θέλουν να τον ακούσουν, γιατί ο πρώην πρωθυπουργός έχει φανατικό κοινό και παρατηρούνται εκδηλώσεις λατρείας όποτε επισκέπτεται τη συμπρωτεύουσα. Γι’ αυτό και οι αρμόδιοι της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης προσδοκούν το συγκεκριμένο event να σηματοδοτήσει το φετινό πολιτικό καλοκαίρι στην πόλη.

Είναι επίσης κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι και στην ομιλία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη θα κατακλυστεί ο χώρος.

Η εκδήλωση θα γίνει στον υπαίθριο χώρο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί η ημέρα διεξαγωγής της. Πιθανολογείται ότι θα είναι το Σάββατο 29 Ιουνίου ή τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στην πλατεία της ΧΑΝΘ, γιατί είναι ο μοναδικός ανοιχτός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει πολλές χιλιάδες κόσμου.

Ο πρόεδρος της HELEXPO ΔΕΘ Τάσος Τζήκας, που ρωτήθηκε χθες από τη «δημοκρατία», απάντησε: «Δεν γνωρίζω σε ποιο χώρο θέλει να μιλήσει, ο μοναδικός που υπάρχει είναι της πλατείας ΧΑΝΘ. Αιφνιδιάστηκα από την επιθυμία του, αλλά φυσικά θα υλοποιηθεί, μόνο που θα πρέπει να διευκρινιστεί ο χώρος όπου θέλει να στηθεί η εξέδρα. Δεν έχει μιλήσει άλλος πολιτικός σε υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ και δεν γνωρίζω ούτε καν την ημέρα που θέλει να μιλήσει. Μου το είπε στην εκδήλωση του ΣΕΒΕ και θα μιλήσω με στελέχη του γραφείου του για να μάθω τι θέλει από εμάς».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα