Novartis: Ο Γερουλάνος «τάπωσε» τον Αδωνι

Εβαλε στη θέση του τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κατηγορώντας τον ότι κοιτάζει τον εαυτό τουΣτη θέση του έβαλε τον Αδωνι Γεωργιάδη ο Παύλος Γερουλάνος, με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis, κατηγορώντας τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. ότι καθορίζει την πολιτική στάση του και αντιμετωπίζει τις προεκλογικές και μετεκλογικές αντιπαραθέσεις, συνεργασίες και συγκλίσεις των κομμάτων σκεπτόμενος αποκλειστικά την «πάρτη του». 

Αφορμή στάθηκε η αγωνιώδης προσπάθεια του Αδωνη Γεωργιάδη σε τηλεοπτικό πάνελ, όπου συμμετείχε με τον Παύλο Γερουλάνο, να φέρει τον τελευταίο σε αντιπαράθεση με τη Χαριλάου Τρικούπη, τη στιγμή που ο κ. Γερουλάνος εκπροσωπούσε το ΚΙΝ.ΑΛ. ως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας. Ηταν τέτοιο το άγχος του Αδωνη Γεωργιάδη να υπονομεύσει τις θέσεις που εξέφραζε ο Παύλος Γερουλάνος για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων στην επόμενη Βουλή, ώστε επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο ερωτήσεων, επίμονων πιέσεων και συνεχών διακοπών του συνομιλητή του, αν και το μοναδικό θέμα που είχε τεθεί αφορούσε την υπόθεση της Novartis. 

«Κάντε μία προσπάθεια να ανεβάσετε λίγο το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης. Αν μπορείτε. Αν δεν μπορείτε, πηγαίνετε στον βούρκο» ήταν η πληρωμένη απάντηση του κ. Γερουλάνου προς τον Αδωνι Γεωργιάδη. 

Ολα άρχισαν όταν ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε τα ονόματα των Ανδρέα Λοβέρδου, Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Κουτρουμάνη και αναρωτήθηκε: «Θα έβλεπαν με εξαιρετικά καλή διάθεση μια συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ αφού έχουν ψηφίσει Μνημόνια και ας μη διερευνηθεί η Novartis και ποιοι τους έβγαλαν στα μανταλάκια;» «Η διάθεσή σας να μιλήσετε με ονόματα έχει να κάνει με τους τακτικούς σας χειρισμούς. Εδώ μιλάμε για κόμματα που θα είναι αύριο στη Βουλή, τα οποία πρέπει να αποφασίσουν προς τα πού πάει η χώρα» απάντησε νηφάλια ο κ. Γερουλάνος. Ο κ. Γεωγιάδης επέμεινε και από την πλευρά του ο κ. Γερουλάνος αντέτεινε χαρακτηριστικά ότι η επόμενη Βουλή δεν θα ασχοληθεί μόνο με τη Novartis, ξεκαθαρίζοντας ότι το θέμα της σύγκλισης Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛ. «δεν μπορεί να είναι προϊόν συναλλαγής» για να αποφύγουν την έρευνα οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο της Novartis…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα