Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ

Ο Φάνης Μπαστούνης μιλάει χωρίς οτοκιούτ, κωφεύγει και απαγκιστράθηκε διά μαγικού ραβδιούΑπό τον 
Παναγιώτη Λιάκο

Αυτή τη δύσκολη περίοδο, κατά την οποία, θέλοντας και μη, κατορθώνουμε να περνάμε οι περισσότεροι (μια και μόνο οι νεκροί έχουν δει το τέλος του πολέμου), το γέλιο φαντάζει και είναι χρησιμότερο από ποτέ. Μια απροσδόκητη πηγή γέλιου, αστείρευτη, μοναδική, βαθιά και σχετικά ανεκμετάλλευτη είναι ο θρυλικός φούρναρης, διαιτητής, βουλευτής Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ, επιβιώσας επιθέσεων πολλών, θύμα ανελέητων ξυλοδαρμών Πέτρος Κωνσταντινέας.

Η «Ομάδα Αλήθειας» κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα ποτ πουρί με τις καλύτερες στιγμές του. Εκείνος σ’ αυτό το συλλεκτικό βίντεο παίζει αγώνα μποξ με την ελληνική γλώσσα και τη ρίχνει νοκ άουτ από την πρώτη κιόλας φράση του. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το ποτ πουρί δεν έγινε έπειτα από παρακολούθηση δεκάδων εκπομπών επί σειρά μηνών ή και ετών. Μία τηλεοπτική εμφάνισή του φάνηκε αρκετή για να μας χαρίσει διαμάντια, όπως: «ο άλλος στόχος ήταν να μπει ένα νοικοκυριό. Γι’ αυτά που ταλανίζουνε τα σκάνδαλα να βγούνε στο φως. Χωρίς οτοκιούτ (σ.σ.: κλίνεται κατά το πατ κιουτ). Γιατί κωφεύγει ο κ. Μητσοτάκης; Δεν μπορεί να βγει σ’ ένα στίντιο χωρίς οτοκιούτ και χωρίς γραφτά μηνύματα; Σκορ δεκαετίας άμεσων επενδύμιων. Ετσι, διά μαγικού ραβδιού; Και στην κοινωνία λειτουργούν όλοι μας, και στην ντόπια κοινωνία. Να απαγκιστραθούνε από το βάσανο αυτό. Κανένα χέρι σε κανένα τραπεζίτη στον πρώτη κατοικία. Δεν ήρθε… Φάνης Μπαστούνης!»

Ειδικά το τελευταίο, ο Φάνης Μπαστούνης, σε υποχρεώνει να αναρωτηθείς: Ζούμε μήπως στο «Μάτριξ» και οι μεγάλοι σκηνοθέτες του σόου της ζωής μας βάζουν και χαρακτήρες σαν τον Κωνσταντινέα για να μας σπάει η ανία;

Αν βλέπατε τύπο σαν τον Κωνσταντινέα σε ταινία, δεν θα σας φαινόταν υπερβολικός ο σεναριογράφος που θα σκαρφιζόταν τέτοιον ετερόκλητο, απίθανο χαρακτήρα, που συνδυάζει τόσες επαγγελματικές ιδιότητες, ντύνεται σαν άβαταρ του κλαρινογαμπρισμού, πέφτει συνεχώς στις συμπληγάδες πέτρες της βίας και… γλιτώνει από του Χάρου τα δόντια σχεδόν «άθικτος», για να δολοφονήσει στο φινάλε την ελληνική γλώσσα;

Οσο Κωνσταντινέα και να παρακολουθήσεις λίγο θα σου φανεί. Ζήτω του και μπράβο μας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα