Η Μοροπούλου «καρφώνει» Μητσοτάκη και προκαλεί για την παράνομη σύνταξη

Η Τόνια Μοροπούλου προκαλεί την κοινή γνώμη και «καρφώνει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το επιτελείο του πως είχαν πλήρη γνώση ότι ελάμβανε χωρίς να δικαιούται τη σύνταξη του θανόντος πατέρα της…… γεγονός άλλωστε που την οδήγησε εκτός ψηφοδελτίων της Ν.Δ.! Μάλιστα, η κυρία Μοροπούλου τόνισε χαρακτηριστικά ότι παραιτήθηκε από «ευθιξία», αφού «άλλωστε ήταν γνωστά στη Ν.Δ. όλα τα θέματα που με αφορούν»!

Η Τόνια Μοροπούλου, μία μέρα αφότου αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα και ενώ έχει παραδεχτεί ότι ελάμβανε παράνομα τη σύνταξη του θανόντος πατέρα της, επικαλούμενη άγνοια της αλλαγής του νόμου μετά το 2010, χθες υποστήριξε, κάνοντας και επίδειξη θράσους, ότι «δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, την πίστωνε το Ταμείο μου, επομένως δεν υπάρχει ευθύνη δική μου επί της διαδικασίας»! Ταυτόχρονα, η κυρία Μοροπούλου σημείωσε πως θα πράξει ό,τι αποφασίσει η Δικαιοσύνη για την επιστροφή των χρημάτων που θα εκδικαστούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η Τόνια Μοροπούλου επέμεινε στα όσα ουσιαστικά ανέφερε και στην επιστολή της προς το Μοσχάτο, γνωστοποιώντας την απόσυρση της υποψηφιότητάς της στις βουλευτικές εκλογές. Οπως τόνισε, «πρόκειται για πόλεμο λάσπης για την πολιτική επιλογή μου να είμαι στο πλευρό του Μητσοτάκη και της Ν.Δ.». Επιπλέον, η κυρία Μοροπούλου ισχυρίζεται ότι η δική της περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με της Μυρσίνης Λοΐζου.

Αποσύνδεση

Στην ίδια γραμμή για αποσύνδεση των δύο περιπτώσεων -της Τόνιας Μοροπούλου και της Μυρσίνης Λοΐζου- κινήθηκε και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη, αναπτύσσοντας αντίστοιχη επιχειρηματολογία. Μάλιστα, η κυρία Ζαχαράκη επεσήμανε ότι η πρωτοβουλία της απόσυρσης από το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο ήταν της κυρίας Μοροπούλου, αν και οι πληροφορίες λένε ότι ζητήθηκε από το Μοσχάτο να κάνει αυτή την κίνηση η κυρία Μοροπούλου. 

Αιχμές κατά των μέσων μαζικής ενημέρωσης για πλημμελή κάλυψη ή και εξαφάνιση της είδησης για τη σύνταξη που εισέπραττε παράνομα η Τόνια Μοροπούλου άφησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Εφη Αχτσιόγλου, η οποία αναρωτήθηκε με νόημα γιατί τα ΜΜΕ δεν επιδεικνύουν την ίδια «ευαισθησία» όπως στην περίπτωση της Λοΐζου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα