Προεκλογικό φινάλε στη Μακεδονία

Η προεκλογική περίοδος θα κλείσει στη Θεσσαλονίκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη……, αλλά χωρίς ανοιχτή ομιλία στην πλατεία της ΔΕΘ, όπως είχε κάνει πριν από τις ευρωεκλογές στο Λιμάνι.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επέλεξε να κάνει αύριο το πρωί μια προεκλογική περιοδεία στους νομούς της κεντρικής Μακεδονίας που δεν επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα και είναι πιθανό να επισκεφτεί την Πιερία, την Πέλλα και την Ημαθία, αλλά το πρόγραμμα ενδεχομένως να ανακοινωθεί σήμερα από τη Διοικούσα της παράταξης.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα κάνει συναντήσεις, μια βόλτα στην πόλη για να μιλήσει με τους πολίτες και πιθανώς να παραστεί και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη.

Το πρόγραμμά του είναι υπό διαμόρφωση, ενώ από κύκλους της Ν.Δ. διέρρευσε ότι ο κ. Μητσοτάκης με την κίνησή του αυτή αποδεικνύεται συνεπής στο ύφος της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, που δεν θα ήταν κλασικό, με κεντρικές ανοιχτές ομιλίες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα