Θράσος από τον Κουφοντίνα, που κατηγορεί τους δικαστές

Ο αμετανόητος εκτελεστής 11 ανθρώπων μιλά για «αυταρχικές αποφάσεις» μιας «διατεταγμένης και ταξικής Δικαιοσύνης»Θρασύτατη επίθεση σε βάρος των δικαστών εξαπέλυσε μέσα από τη φυλακή ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά το τρίτο «όχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου στη χορήγηση της άδειας που αιτείται.

Ο πολυϊσοβίτης τρομοκράτης της 17Ν σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «ταξική και διατεταγμένη Δικαιοσύνη» και κατηγορεί τους δικαστές για αυθαίρετες, αυταρχικές και αλαζονικές αποφάσεις. 

«Οι δικαστές του Βόλου δεν θα μπορούσαν να αγνοούν τόσο επιδεικτικά τον ίδιο τον Αρειο Πάγο, αν δεν είχαν την άμεση στήριξη από τις ισχυρές πολιτικά και οικονομικά οικογένειες» τονίζει στο προκλητικό παραλήρημά του ο «φαρμακοχέρης» της 17Ν, υποστηρίζοντας πως «έπιασαν ξανά το δικό τους αυταρχικό και αυθαίρετο νήμα ακριβώς από εκεί που το είχαν αφήσει στο προηγούμενο βούλευμά τους».

Οπως αναφέρει ο αμετανόητος τρομοκράτης, οι δικαστές, αψηφώντας την αναίρεση του προηγούμενου απορριπτικού βουλεύματος από τον Αρειο Πάγο, «επιμένουν ξανά, με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο, με τις ίδιες διαστρεβλώσεις της αλήθειας, με την ίδια στυγνή λογική της αλαζονικής εξουσίας τους, με τα ίδια ξανά φρονηματικά επιχειρήματα, την ίδια απαίτηση για ιδεολογική μεταστροφή».

Μάλιστα, ο καταδικασθείς σε 11 φορές ισόβια για τη συμμετοχή του σε ισάριθμες δολοφονίες χαρακτήρισε «δόλια» την απαίτηση για δήλωση μετανοίας!

Το τρίτο «όχι»

Υπενθυμίζεται πως το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο με νέο βούλευμά του απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση της 7ης κατά σειράν άδειας που ζητά, κρίνοντας ότι εγκυμονεί «σοβαρός κίνδυνος, κατά τη διάρκεια της άδειάς του, να τελέσει και νέες αξιόποινες πράξεις και να σχεδιάσει και να καθοδηγήσει οργανώσεις, ομάδες και συλλογικότητες του αναρχικού – αντιεξουσιαστικού χώρου, με τις οποίες ο ίδιος δηλώνει αλληλέγγυος(…) στην τέλεση και νέων αξιόποινων πράξεων βίας σε βάρος προσώπων και πραγμάτων».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα