Αιωνόβια γιαγιά και νύφη στο παραβάν

Την ώρα που οι πολίτες προσέρχονταν στις κάλπες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, δεν ήταν λίγα τα ευτράπελα που συνέβησαν και έδωσαν μια άλλη νότα στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η νύφη από τη Λιβαδειά που, αφού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στην εκκλησία, έτρεξε στην κάλπη φορώντας το νυφικό της! Εκλογείς, δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα τη νύφη στο εκλογικό κέντρο και της έδωσαν ευχές για βίον ανθόσπαρτον.

Στην Καλαμπάκα μια γιαγιά, παρά τα 101 της χρόνια (!), κατέφτασε με εύθυμη διάθεση στην κάλπη, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

Η υπερήλικη φορώντας το ταγεράκι της πήγε για να ψηφίσει τον γιο της, που ήταν υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. Μάλιστα, θέλοντας να στηρίξει το παιδί της, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, έμεινε στο σχολείο, προκειμένου να νιώσει τον παλμό των εκλογών δίπλα στον μονάκριβό της. 

Αναστάτωση προκλήθηκε σε εκλογικό τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας όταν ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν εμφανίστηκε στο πόστο του, χθες το πρωί.

Οι εντεταλμένοι αστυνομικοί πήραν στο σπίτι του και διαπίστωσαν ότι τον είχε πάρει ο ύπνος, καθώς δεν είχε χτυπήσει το ξυπνητήρι. Τα υπόλοιπα εξελίχτηκαν γρήγορα, πάντως, και ο δικαστικός αντιπρόσωπος έσπευσε στο καθήκον του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα