Και… απειλές Μοσκοβισί σε Σταϊκούρα

Ανυπόμονος για «θετικές και εποικοδομητικές συνομιλίες με τη νέα κυβέρνηση της χώρας» δηλώνει ο Π. Μοσκοβισί……, ο οποίος, σε μια κίνηση γαλατικής αβρότητας, σημείωσε για τον υπουργό Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα: «Τον γνωρίζω από παλιά. Διαθέτει κυβερνητική και κοινοβουλευτική εμπειρία».

Ο επίτροπος, που ανακοίνωσε χθες ότι είχε μια πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ελληνα υπουργό, δεν παρέλειψε, ωστόσο, να επαναλάβει ότι «υπάρχουν οι δεσμεύσεις από τη συμφωνία του 2018 και κάθε πρόταση διαφοροποίησής της πρέπει να συζητείται».

Πρόσθεσε όμως διακριτικά ότι «περνάμε σε μια νέα φάση, με νέα κυβέρνηση, και πρέπει να σεβαστούμε τη δημοκρατική διαδικασία», σημειώνοντας ότι δεν θα ήθελε να προβεί σε «εικασίες».

Νωρίτερα, παρουσιάζοντας τις θερινές προβλέψεις της Επιτροπής για την ελληνική οικονομία, επανέλαβε ότι ο κίνδυνος για τη μη επίτευξη του στόχου του πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% για το 2019 έχει αυξηθεί.

Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι οι επενδύσεις αυξήθηκαν, μολονότι «η οικονομία της Ελλάδας εξακολουθεί να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα