Σεφερλής: Εκπομπή στον ΑΝΤ1 με θεατρικά σκετς

Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1! Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε κάνει αρχικά την αποκάλυψη αυτή στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark», στον Σκάι, επανήλθε χθες δριμύτερος από ένα άλλο τηλεοπτικό μετερίζι, στην πρωινή εκπομπή του Star, και τόνισε πως από τον Ιανουάριο του 2020 θα κάνει στο κανάλι του Αμαρουσίου μια εκπομπή με θεατρικά σκετς.

Αλλωστε, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε πάντα αγαστές σχέσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς κάθε Παρασκευή ο ΑΝΤ1 φιλοξενεί εδώ και χρόνια τις παραστάσεις του Μάρκου, από τις φαρσοκωμωδίες μέχρι έργα πρόζας και τις πιο επιτυχημένες επιθεωρήσεις του.

Ο αγαπητός ηθοποιός, ο οποίος αυτό το διάστημα δίνει όλη την ενέργειά του στο καλοκαιρινό Δελφινάριο με την επιθεώρηση « Ζητείται σεφ της κωμωδίας», ανέφερε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Ετσι συζητάμε με τον ΑΝΤ1, έχει πέσει η ιδέα και η συζήτηση είναι λίγο προχωρημένη… Αρέσει και σε μένα η ιδέα, αρέσει και στον σταθμό, και λέμε τον χειμώνα, μετά τις γιορτές -γιατί κι εμένα είναι το πρόγραμμά μου πολύ φορτωμένο με τις άλλες θεατρικές δουλειές και όχι μόνο- να ξεκινήσουμε μια εκπομπή με γρήγορα και επίκαιρα κωμικά σκετς».

Ο ανταγωνισμός, λοιπόν, τις Παρασκευές θα μεγαλώσει, τώρα που μπαίνει και ο Μάρκος στην TV, καθώς στη βραδινή ζώνη έχει ήδη ετοιμοπόλεμους τους θαυμαστές του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα