Ρουβάς και Παπαρίζου εκτός Σκάι;

Ελεύθεροι εμφανίζονται να είναι από το κανάλι του Φαλήρου οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές Σάκης Ρουβάς και Ελενα Παπαρίζου. Οι δυο τους τα τρία τελευταία χρόνια συνεργάζονταν στην κριτική επιτροπή του «The Voice». Είναι πλέον γνωστό όμως ότι ο τέταρτος κύκλος του μουσικού talent show βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα, καθώς ο Σκάι έχει πάρει διαζύγιο από τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού στα οικονομικά δεν τα βρήκαν.

Ως γνωστόν, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να πουλήσει στον Σκάι ως πακέτο όλες τις τηλεοπτικές παραγωγές του «Survivor», «Power of love», «My style rocks», «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», «Exathlon», «Τhe Voice», και δεν δέχεται τίποτα άλλο πέρα από αυτό, δηλαδή να «δώσει» στον Σκάι μόνο το «The Voice».

Στο πλαίσιο αυτό, τόσο ο Σάκης Ρουβάς όσο και η Ελενα Παπαρίζου έτρεξαν να εξασφαλίσουν καλλιτεχνικά τη συνεργασία τους στην αθηναϊκή νύχτα τη χειμερινή σεζόν και να τα δώσουν όλα στο κέντρο Estate, γιατί τα τηλεοπτικά τους σχέδια είναι μέσα… στην ομίχλη.

Μάλιστα, όπως ακούγεται έντονα, δεδομένου ότι ο Σάκης Ρουβάς -όπως και η Ελενα Παπαρίζου- είχαν τρίμηνο συμβόλαιο με την Ατζούν Μedia και όχι με τον Σκάι, κανείς δεν ξέρει αν οι δύο καλλιτέχνες θα παραμείνουν στο κανάλι του Φαλήρου.

Με λίγα λόγια, είναι αποδεσμευμένοι, καταρχάς, από την τουρκική εταιρία παραγωγής και πλήρως ελεύθεροι από τον Σκάι.

Μάλιστα, όπως ακούγεται, ο Σκάι δεν έχει κάνει καμία πρόταση στην Ελενα Παπαρίζου για το νέο του μουσικό σόου «The masked singer».

Από την άλλη, ο Σάκης λέγεται ότι ετοιμάζει μια εκπομπή με συνεντεύξεις από γνωστές προσωπικότητες, την οποία θα βλέπαμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Σκάι, αλλά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «Αfter dark», η παραγωγή είναι δική του και όπου θέλει την πάει…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα