Επεισόδια και 152 συλλήψεις στο Παρίσι

Επεισόδια περιορισμένης έκτασης σημειώθηκαν χθες στο Παρίσι……, στη διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα της Βαστίλης, με τις Αρχές να προβαίνουν στη σύλληψη 152 ατόμων, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται και δύο προβεβλημένα μέλη του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων».

Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να διαλύσει τους διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων λίγο μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης.

Ειδικότερα, το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM μετέδωσε πλάνα με αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν τους διαδηλωτές -κάποιοι από αυτούς φορούσαν κουκούλες-, οι οποίοι προσπάθησαν να φράξουν τον δρόμο με κάδους απορριμμάτων, μεταλλικά οδοφράγματα και άλλα αντικείμενα.

Ακούστηκαν ισχυροί θόρυβοι, ενώ κάποιοι διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών και πυρπόλησαν έναν κάδο απορριμμάτων.

Νωρίτερα μεταδόθηκε και η πληροφορία πως μικρή ομάδα συγκεντρωμένων πριν αρχίσει η στρατιωτική παρέλαση φώναξε συνθήματα και κατά του Εμανουέλ Μακρόν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα