Οι «μπίζνες» με τους μετανάστες

Τα κεφάλαια που βγαίνουν από την εργασία των ανθρώπων κινούν την οικονομία, αλλά το μαύρο και το βρόμικο χρήμα κυβερνούν τον κόσμο. Χρήματα αλλάζουν χέρια κάτω από το τραπέζι, σχέσεις συνενοχής δημιουργούνται, τα ψέματα στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο και οι σκελετοί στις ντουλάπες των «υπεράνω πάσης υποψίας» αυξάνονται και πληθύνονται.

Τα παραπάνω ισχύουν, φυσικά, και για τις μεγάλες και σκοτεινές «μπίζνες» με τον εποικισμό της Ελλάδας από λαθρομετανάστες. Το βλέπουμε να γίνεται καθημερινά, αλλά δεν μπορούμε να αποδείξουμε τη συμμετοχή μεγάλων τμημάτων της εγκληματικής αλυσίδας στη δημιουργία αυτής της ζοφερής πραγματικότητας.

Ωστόσο, η Υποδιεύθυνση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας που επιχειρεί εδώ και καιρό στη Σάμο μπόρεσε να αποκαλύψει κομμάτι της αλήθειας και να κόψει ένα από τα κεφάλια της Λερναίας Yδρας, που αλλοιώνει τη μορφή και τον πολιτισμό της πατρίδας μας και υπονομεύει το μέλλον του λαού.

Ο λόγος γίνεται για τις συλλήψεις γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Σάμου και ενός διερμηνέα, που κατηγορούνται ότι λαδώνονταν για να χορηγούν πλαστές ή και ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις σε αιτούντες άσυλο.

Ο στόχος ήταν οι λαθρομετανάστες να ενταχθούν στις λεγόμενες «ευάλωτες κατηγορίες» και να πετύχουν τη σύντομη μετακίνησή τους από τη Σάμο στην ηπειρωτική Ελλάδα και να προωθηθεί έτσι το σχέδιο της αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού της χώρας μας από αλλοδαπούς.

Αξίζει να λεχθεί ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ. για την πραγματοποίηση αυτής της επιχείρησης. Οι διωκτικές Αρχές έχουν κατ’ επανάληψιν αποδείξει ότι, αν αφεθούν να κάνουν τη δουλειά τους, όπως πολύ καλά τη γνωρίζουν, μπορούν να παρουσιάσουν θεαματικά αποτελέσματα.

Φυσικά, αυτό το έργο πρέπει να συνεχιστεί διότι η κατάσταση με τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη. Πρέπει να γίνει έλεγχος και στις ΜΚΟ που ασχολούνται με την «μπίζνα» του Προσφυγικού, αλλά και σε όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους «δράσεις».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα