Νεαρός διακινητής μεταναστών κρυβόταν μέσα στους θάμνους

Σε θάμνους κρύφτηκε, για να γλιτώσει τη σύλληψη, ένας νεαρός αλλοδαπός διακινητής παράνομων μεταναστών……, αλλά τον εντόπισαν και του φόρεσαν χειροπέδες οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στην Εγνατία Οδό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό δράστη να κινείται με συνεργούς και επιβατικό όχημα στην Εγνατία Οδό. Τότε οι διακινητές παράνομων μεταναστών ανέπτυξαν ταχύτητα και παράτησαν το αυτοκίνητο σε κοντινή αγροτική περιοχή.

Ακολούθησε πεζή καταδίωξη και ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε κρυμμένος σε θαμνώδη περιοχή, όπου συνελήφθη.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε μεταφορά επτά ατόμων, τα οποία στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Η δικογραφία σε βάρος του νεαρού δράστη σχηματίζεται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, αντίσταση και απείθεια.

Αναμένεται δε να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα