Ομογενείς είδαν απευθείας να πυροβολούν τον γιο τους!

Τη φρίκη να παρακολουθούν ζωντανά μέσω του κινητού τηλεφώνου τους την αστυνομία της Αυστραλίας να κάνει φύλλο και φτερό τη -γεμάτη με το αίμα του γιου τους- κρεβατοκάμαρά του βίωσαν Ελληνοαυστραλοί γονείς που ήταν για διακοπές στην Ελλάδα.Ο 16χρονος Αλεξ Γκάτις, σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», βρισκόταν στο κρεβάτι του στο σπίτι της οικογένειας στην Αδελαΐδα, όταν ένας μαυροντυμένος άντρας τον πυροβόλησε μία φορά στο στήθος και μία στην κοιλιά.

Ο 21χρονος αδερφός του κάλεσε σε βοήθεια και ενώ ο δράστης γινόταν άφαντος, ο 16χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο Royal Adelaide Hospital, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς του, οι οποίοι είχαν εγκαταστήσει στο σπίτι τους στην Αυστραλία εσωτερικό σύστημα με κάμερες ασφαλείας, οι οποίες μετέδιδαν διαδικτυακά τις εικόνες στο κινητό τους. Ειδική εφαρμογή τούς έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά τη σκηνή του εγκλήματος στην αιματοβαμμένη κρεβατοκάμαρα του γιου τους.

Το ζευγάρι έσπευσε να βρει αεροπορικά εισιτήρια για να επιστρέψει στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του abc.net.au, ο επικεφαλής των ερευνητών της αστυνομίας που ανέλαβαν την υπόθεση, ο Τόνι Ράνσομ, δήλωσε ότι τόσο το θύμα όσο και ο αδερφός του φέρεται ότι γνώριζαν τον δράστη και πριν αυτός προβεί στην επίθεση υπήρξε μεταξύ τους «ένας μικρός διαπληκτισμός».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα