«Deal» με τη… μυθοπλασία!

Πέντε σειρές ετοιμάζει από το φθινόπωρο ο Alpha, με στόχο την κορυφή της τηλεθέασηςΟ Αlpha ακόμη μία σεζόν κάνει «deal»με την καλή και ποιοτική ελληνική μυθοπλασία! Πέντε σειρές να τις πεις στο ποτήρι ετοιμάζει ο Alpha από το φθινόπωρο. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει σκοπό να βάλει πολλά γκολ στην τηλεθέαση σε μια χρονιά κατά την οποία τα κανάλια έχουν επενδύσει πολύ χρήμα και ο ανταγωνισμός έχει πιάσει κορυφή!

Ετσι για έβδομη συνεχή χρονιά θα συνεχίσουν να μας αναστατώνουν οι ήρωες της κωμική σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», με τη Βουλίτσα (Ελένη Κοκκίδου) και τον Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) να κλέβουν τις εντυπώσεις, αν και οι Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και Καίτη (Κλέλια Ρένεση) έχουν δέσει ιδανικά και μας ιντριγκάρουν τρελά…

Για τέταρτη σεζόν θα συνεχιστεί και η αγαπημένη κοινωνική σειρά του κοινού, το «Ελα στη θέση μου».

Οι σεναριογράφοι της σειράς Μαίρη Ζαφειροπούλου και Σταύρος Καλαφατίδης, σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη, θα αναστατώσουν ακόμη μία χρονιά την εταιρία Sofo express και τους εργαζομένους της, καθώς στην επιχείρηση θα μπουν ο Αποστόλης Τότσικας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κοσκορέλλος.

Φυσικά στη σειρά παραμένουν ως βαρύ πυροβολικό οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρίνος Κόνσολος, Αθηνά Οικονομάκου και Ευαγγελία Συριοπούλου.

Ερωτικά μυστικά

Ποιες νέες σειρές φέρνει όμως ο Σεπτέμβριος στον Alpha; Πρώτα απ’ όλα μια κωμική σειρά που θα έχει τίτλο «Κρατάς μυστικό»!

Το νήμα της υπόθεσης ξετυλίγεται όταν άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι κάθονται τυχαία σε ένα παγκάκι, σε ένα μπαρ, σε μια καφετέρια και αρχίζουν να αποκαλύπτουν τα ερωτικά μυστικά τους για να τα βγάλουν από πάνω τους, χωρίς να έχουν συνέπειες. Τουλάχιστον έτσι νομίζουν.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η Ελενα Σολωμού, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Στο καστ του σίριαλ θα δούμε μια πλειάδα δημοφιλών και ταλαντούχων ηθοποιών, όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, η Τρϊάνα Ανανία, η Δήμητρα Σιγάλα, ο Ταξιάρχης Χάνος και η Βίκυ Παπαδοπούλου.

Ο Alpha, όμως, έχει σειρές για όλα τα γούστα. Ετσι, αυτήν την περίοδο κλείνουν οι ηθοποιοί που θα πάρουν μέρος στο ερωτικό θρίλερ «Ερωτας μετά».

Πρόκειται για την αργεντίνικη σειρά «Amar despues de amar», η οποία διασκευάστηκε, λόγω της επιτυχίας της, και στην Αμερική από το τηλεοπτικό δίκτυο NBS, με τον τον τίτλο «Love after love», και έκανε πάταγο και στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την υπόθεση, μια εξωσυζυγική σχέση βγαίνει στο φως ύστερα από ένα δυστύχημα.

Ο άντρας καταλήγει σε κώμα στην Εντατική, ενώ η γυναίκα που καθόταν δίπλα του αγνοείται. Υστερα όμως από καιρό η γυναίκα αυτή εντοπίζεται νεκρή με μια σφαίρα στο στήθος.

Οι σύζυγοί τους προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με την αρωγή της αστυνομίας, ενώ μέσα τους νιώθουν προδομένοι. Προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες στην οικογένεια, αλλά και να μάθουν πέρα από την παράνομη σχέση ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία και το δυστύχημα.

Βέβαια, για την αστυνομία όλοι είναι ύποπτοι…

Τη διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει ο Στέφανος Μπλάτσος και ο Βασίλης Τσελεμέγκος, και τη σκηνοθεσία ο Σέργιος Κωνσταντινίδης.

Το καστ κοσμούν αξιόλογοι ηθοποιοί, όπως οι Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Σόλωνας Τσούνης, Μπέττυ Λιβανού, Νίκος Γαλανός, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γεράσιμος Γεννατάς και Εμιλυ Κολιανδρή. Κάτι μας λέει ότι η σειρά αυτή στην prime time ζώνη θα μας καθηλώσει.

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα