«Πάρε, κόσμε» στα κανάλια

Θα μοιράσουν και τη νέα σεζόν ευρώ… με το τσουβάλι, με τα τηλεπαιχνίδια να βρίσκονται σε πρώτο πλάνοΕυρώ… με το τσουβάλι θα μοιράσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν η μικρή οθόνη! Τα στελέχη των καναλιών το έχουν πιάσει το νόημα και εντάσσουν στο πρόγραμμά τους ολοένα περισσότερα τηλεπαιχνίδια, καθώς οι αιτήσεις συμμετοχής από υποψήφιους παίκτες και παίκτριες πέφτουν σαν βροχή.

Σύμφωνα με τις εταιρίες παραγωγής, οι αιτήσεις είναι χιλιάδες, καθώς, όπως φαίνεται, οι Ελληνες μέσα στην οικονομική κρίση ψάχνουν για μια θέση στον τηλεοπτικό… ήλιο.

Η τηλεόραση ποντάρει -όχι άδικα- και την καινούργια τηλεοπτική περίοδο στα τηλεπαιχνίδια, αφού ο κόσμος τα επιβραβεύει με υψηλές τηλεθεάσεις αλλά και οι διαφημιστικές εταιρίες τα προτιμούν ιδιαίτερα!

Αλλωστε, τα τηλεπαιχνίδια δεν αποτελούν… μόδα για το «μαγικό γυαλί» που ξεφουσκώνει. Είναι μια κλασική συνταγή, ένα είδος που ενισχύεται χρόνο με τον χρόνο ακόμη περισσότερο, αφού χαρίζει σασπένς στους παίκτες και στο κοινό, ενώ δίνει και πολλά μετρητά και δώρα.

Και δη, μέσα σε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς αυτό είναι μεγάλο δέλεαρ. 

Δεν είναι τυχαίο, όπως μας τονίζουν οι υπεύθυνοι προγράμματος των ιδιωτικών καναλιών, έπειτα από σχετική έρευνα που έχουν κάνει, ότι οι περισσότεροι παίκτες που παίρνουν μέρος στα τηλεπαιχνίδια δεν χαλάνε τα λεφτά τους σε ταξίδια, αυτοκίνητα, ρούχα ή κοσμήματα, αλλά στο να «βουλώσουν» χρέη στο Δημόσιο – από τη ΔΕΗ έως την Εφορία.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν πριν από τρία χρόνια επανέφερε στη μικρή οθόνη το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk», με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια και… έπεσε διάνα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι κατάφερε να γίνει μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των τηλεθεατών τα μεσημέρια.

Γι’ αυτόν τον λόγο και του χρόνου η όμορφη και σπιρτόζα ηθοποιός θα υποδέχεται στο πλατό τους παίκτες των δύο ομάδων, ζώντας ξανά τις πιο αστείες στιγμές και τις πιο απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Στη συνέχεια στο κανάλι του Αμαρουσίου τη σκυτάλη θα πάρει για τρίτη συνεχή σεζόν το «Still Standing», με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού γνώσεων θα είναι πάλι η ταχύτητα και ο αιφνιδιασμός, με τους τηλεθεατές να παγώνουν τη στιγμή που ο παίκτης με τη λανθασμένη απάντηση χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και πέφτει σε μια καταπακτή.

Βέβαια, το ατού του παιχνιδιού είναι η μπριόζα Μαρία Μπεκατώρου.

Στον ΑΝΤ1 επίσης θα προβληθεί το παιχνίδι «Οι φοβίες του καλύτερού μου φίλου», με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα. Η παραγωγή στηρίζεται στις φάρσες και τις φοβίες, ενώ έχει και χρηματικό έπαθλο.

Πράσινο στον «Τροχό»

Ο «Τροχός της τύχης» επέστρεψε τον Φεβρουάριο του 2015 μέσα από τη συχνότητα του Star, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στα ηνία της παρουσίασης να χτυπάει την μπάνκα στον αέρα.

Η επιτυχία που σημειώνει επί πέντε συνεχείς σεζόν έκανε τους ιθύνοντες του σταθμού να δώσουν το πράσινο φως για ακόμα μία χρονιά, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική και την αμεσότητα του παρουσιαστή.

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να μπει στη μάχη της τηλεθέασης εντάσσοντας τρία τηλεπαιχνίδια στο πρόγραμμά του, εκ των οποίων τα δύο θα προβάλλονται σε καθημερινή βάση.

Το πρώτο είναι το «Guess my age» (Μάντεψε την ηλικία μου) με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος, όπως ενημερωθήκαμε, έχει αρχίσει ήδη τα γυρίσματα. Σύμφωνα με τους κανόνες, οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να βρουν την ηλικία έξι άγνωστων προσώπων.

Βέβαια, για κάθε χρήση βοήθειας αφαιρείται ένα ποσό.

Το δεύτερο καθημερινό τηλεπαιχνίδι είναι το « Boom», με πρόσωπο-έκπληξη να αναλαμβάνει την παρουσίασή του.

Σε αυτό μια ομάδα αποτελούμενη από τρεις παίκτες καλείται να απαντήσει σε έξι μόνο ερωτήσεις, οι οποίες έχουν πολλές σωστές απαντήσεις και μια λανθασμένη. Κάθε ερώτηση συνδέεται με μια χρονική βόμβα, της οποίας πρέπει να κοπούν τα καλώδια πριν να είναι αργά.

Να σημειωθεί ότι και τα δύο τηλεπαιχνίδια θα κάνουν πρεμιέρα μέσα τον Σεπτέμβριο.

Ακόμα ένα τηλεπαιχνίδι που θα δούμε είναι ο «Πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος παρουσιάζει με επιτυχία και την κυπριακή εκδοχή του, καθώς οι απαντήσεις των παικτών προκαλούν… σοκ και πολύ γέλιο.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα