Markopoulo Park: Συναρπαστικό θέαμα, μεγάλα κέρδη και τζακ ποτ στο Σκορ 6

Η ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ κατέκτησε το Τρόπαιο Αιγαίου στην τέταρτη ιπποδρομίαΕπτά εντυπωσιακές κούρσες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 το Markopoulo Park. Το θέαμα ήταν συναρπαστικό, με πολλές από τις αναμετρήσεις να κρίνονται στα τελευταία μέτρα. Στις εξέδρες βρέθηκε πολύς κόσμος και η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη στις περισσότερες κούρσες.


Ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ επικρατεί με την μικρότερη δυνατή διαφορά

Την παράσταση έκλεψε η τέταρτη ιπποδρομία, το Τρόπαιο Αιγαίου. Νικήτρια αναδείχτηκε η ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ, ιδιοκτησίας ΚΟΥΪΝΣΓΟΥΕΪ, με προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα και αναβάτη τον Λοϊζο Ανδρέου.


Νίκη για τον ΜΟΥΝΕΕΜΠ με διαφορά μερικών εκατοστών 

Ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ στην τρίτη ιπποδρομία και ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ στην έβδομη ιπποδρομία επικράτησαν των αντιπάλων τους με διαφορά μόλις μερικών εκατοστών.


Από αριστερά ο εκπρόσωπος των Σταύλων ΚΟΥΪΝΣ ΓΟΥΕΪ Βασίλης Κεράτσας, η κόρη της προπονήτριας Ειρήνης Κεράτσα, Άννα Γεωργίου και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. Γιώργος Αγγελόπουλος 

Μεγάλοι νικητές στο Σκορ 4 και το Τετραπλό

Μεγάλο ήταν και το στοιχηματικό ενδιαφέρον σε όλες τις ιπποδρομίες, που μοίρασαν ενισχυμένα κέρδη στους νικητές. Στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες κούρσες) ένας νικητής από τον Πειραιά κέρδισε 9.678 ευρώ.

Στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων αλόγων σε μία κούρσα) της έκτης ιπποδρομίας τρεις νικητές κέρδισαν από 1.811 ευρώ. Στο Τετραπλό της έβδομης ιπποδρομίας επτά νικητές κέρδισαν από 1.055 ευρώ. Στο Φορκάστ (πρόβλεψη των δύο πρώτων ίππων με τη σωστή σειρά) της έβδομης ιπποδρομίας ένας νικητής εισέπραξε 1.017 ευρώ.

Στο Σκορ 6 (νικητής σε έξι συνεχόμενες κούρσες) σημειώθηκε τζακ ποτ και το ποσό των 19.959 ευρώ μεταφέρεται στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση. Την ερχόμενη Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 οι νικητές του Σκορ 6 αναμένεται να μοιραστούν περισσότερα από 50.000 ευρώ.

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια

Και αυτή την Κυριακή το Markopoulo Park αποτέλεσε προορισμό διασκέδασης για όλη την οικογένεια.


Πολύς κόσμος παρακολουθεί κάθε Κυριακή τις ιπποδρομίες

Τα παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα. Έκαναν ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο και φωτογραφήθηκαν με τα εντυπωσιακά alpaca. Στο Family Club δοκιμάσαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, έκαναν εντυπωσιακά facepainting και ζωγράφισαν τους αγαπημένους τους ήρωες.


Τα παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα