Εξαφανίστηκε ο φονιάς του Μακρή

Μέσω της Interpol κινητοποιούνται οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη για να εντοπίσουν τον αδερφό και συνεργό του εκτελεστή του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος φέρεται ότι εξαφανίστηκε από τη Βουλγαρία όπου κρυβόταν. Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει οι Ελληνες αστυνομικοί αλλά και οι Βούλγαροι συνάδελφοί τους, που είχαν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τόσο οι ελληνικές όσο και οι βουλγαρικές Αρχές έχουν βάσιμες ενδείξεις ότι, όταν έμαθε για τη σύλληψη του αδελφού του, ο 35χρονος έσπευσε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Μάλιστα, πιθανολογείται ότι διέφυγε παράνομα από την πατρίδα του προς κάποια ευρωπαϊκή χώρα.

Λίγους μήνες μετά τη δολοφονία, οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να συλλάβουν τον 31χρονο Βούλγαρο επαγγελματία εκτελεστή «συμβολαίων θανάτου», για τον οποίο είχαν ατράνταχτα στοιχεία πως δολοφόνησε εν ψυχρώ με πέντε σφαίρες στις 31 Οκτωβρίου του 2018 τον «Αυστραλό», σύζυγο της Βικτώριας Καρύδα, την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του.

Από την πρώτη στιγμή οι Ελληνες αστυνομικοί ενημέρωσαν τις βουλγαρικές Αρχές ζητώντας να εντοπίσουν τον 35χρονο αδελφό και συνεργό του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα