Κρητικός… νταής έστειλε ελεγκτές στο νοσοκομείο

Ρήξη τυμπάνου υπέστη υπάλληλος της ΑΑΔΕ από τις γροθιέςΣτο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου με ρήξη τυμπάνου νοσηλεύεται μια 55χρονη ελεγκτής της ΑΑΔΕ, ύστερα από βίαιη επίθεση που δέχθηκε χθες στο Ρέθυμνο, όταν ζήτησε από οδηγό φορτηγού τη διενέργεια ελέγχου για τα είδη που μετέφερε.

Το όχημα ήταν σταματημένο σε καντίνα λίγο έξω από την πόλη, αλλά, όταν η 55χρονη μαζί με έναν συνάδελφό της 58 ετών πλησίασε το φορτηγό και ζήτησε από τον οδηγό τα παραστατικά και τα αποδεικτικά έγγραφα για το μεταφερόμενο φορτίο, εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη τούς επιτέθηκε, στην αρχή λεκτικά και μετά σωματικά.

Ο δράστης, μόλις ολοκλήρωσε το… έργο του, άρχισε από την ταραχή του να τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορούσε, αφήνοντας πίσω το φορτηγό. 

Οι δύο υπάλληλοι -που πρόλαβαν να πάρουν τις πινακίδες του οχήματος- μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διοικητής Γιώργος Φραγκιαδάκης, οι εφοριακοί έφτασαν γύρω στις 13.00 στο νοσοκομείο έχοντας στο κεφάλι τραύματα από γροθιές. Η άτυχη εφοριακός υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου.

«Τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη φέρουν τραύματα στο κεφάλι, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Τα τραύματα πιθανότατα προέρχονται από γροθιές που δέχθηκαν, και αυτή την ώρα υποβάλλονται σε σειρά εξετάσεων.

Και οι δύο είναι εμφανώς σοκαρισμένοι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητής. Οι Αρχές του Ρεθύμνου έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα