Τιμή στους ήρωες του Γράμμου

25 Αυγούστου 1949 – 25 Αυγούστου 2019. Συμπληρώνονται 70 χρόνια από την έναρξη της τρίτης φάσης της στρατιωτικής επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Πυρσός». Στις 25 Αυγούστου 1949 ο Ελληνικός Στρατός, που έφερε δικαίως τις δάφνες του Ελληνοϊταλικού και του Ελληνογερμανικού Πολέμου, κατάφερνε στον Γράμμο το τελικό χτύπημα σε βάρος ακόμα ενός θανάσιμου εχθρού της Ελλάδας. Οι Ελληνες σήκωσαν το γάντι που έριξαν οι κομμουνιστές και με αρχιστράτηγο τον Αλέξανδρο Παπάγο, τον ήρωα του «ΟΧΙ» και μαρτυρικό κρατούμενο του στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Νταχάου, συνέτριψαν τους ελληνόφωνους και τους σλαβόφωνους κομμουνιστές, που ήθελαν να επιβάλουν τυραννικό καθεστώς στην Ελλάδα, σοβιετικού τύπου, να παραδώσουν τμήματα της επικράτειας στους Σλάβους και να διαλύσουν το έθνος μας.

Πρωταγωνιστές στις επικές μάχες του Γράμμου, όπου νικήθηκαν οι κομμουνιστές, ήταν τα ηρωικά παιδιά της Ελλάδας, οι άνδρες που μπήκαν στη φωτιά του Ελληνοϊταλικού Πολέμου, στην αντίσταση ενάντια στον κατακτητή και άντεξαν τις κακουχίες και την πείνα της Κατοχής. Εκείνοι πολέμησαν και εναντίον του προδοτικού ΚΚΕ με αυταπάρνηση και απαράμιλλο θάρρος. Κράτησαν όρθια και υπερήφανη τη σημαία μας στα δύσκολα, την ίδια στιγμή που οι αντίπαλοί τους έριχναν πισώπλατες μαχαιριές στο έθνος, πρόδιδαν τη Μακεδονία μας υποσχόμενοι την απόσχισή της από την ελληνική επικράτεια και την ανεξαρτητοποίησή της, ώστε σταδιακά να περιέλθει στην κυριαρχία των Σλάβων. Στις σφοδρές μάχες εναντίον εκείνων που ήθελαν να αλυσοδέσουν την Ελλάδα και να τη ρίξουν στο σοβιετικό κάτεργο σκοτώθηκαν χιλιάδες, ακόμα περισσότεροι ακρωτηριάστηκαν, σημαδεύτηκαν σωματικά και ψυχολογικά για το υπόλοιπο του βίου τους. Η συμπεριφορά του κράτους απέναντί τους δεν απείχε πολύ από εκείνη των ξενοκίνητων εχθρών της πατρίδας, που πολέμησαν εναντίον τους. Τα μνημόσυνα και τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης τα χαρακτήρισαν «γιορτές μίσους». Την αναφορά στις θυσίες και στους αγώνες τους την αποκάλεσαν «ακροδεξιά προπαγάνδα» και «ρατσιστικά, εθνικιστικά παραληρήματα». Τα ονόματα των ηρώων έγιναν αντικείμενα σπίλωσης και στόχοι ύβρεων από εμπαθείς μισέλληνες, και μάλιστα στο όνομα της… ελευθερίας και της δημοκρατίας!

Η δημόσια σφαίρα στη χώρα μας παρήκμασε σε τέτοιον βαθμό, που οι ιδεολογικοί αλλά και οι φυσικοί απόγονοι των εχθρών της Ελλάδας δίνουν διαπιστευτήρια «δημοκρατικότητας» σε ανάξιους εκπροσώπους της παράταξης που γλίτωσε την πατρίδα από τον κομμουνισμό! Η Δεξιά νίκησε στον πόλεμο του 1946-1949, για να ηττηθεί στην ειρήνη από τους σταλινικούς, τους τροτσκιστές, τους μαοϊκούς, όλους τους αποδοχείς της εφιαλτικής κληρονομιάς του μαρξισμού. Η εφημερίδα μας τιμά τους Ελληνες πολεμιστές του σκληρού και ένδοξου αντικομμουνιστικού αγώνα και θεωρεί ότι η χώρα δεν πρόκειται να ανακάμψει, αν δεν μπουν τα πράγματα στη θέση τους και αν δεν τιμηθούν οι ήρωες και ονειδιστούν οι προδότες, όπως αρμόζει σε καθέναν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα