Markopoulo Park: Εντυπωσιακό ξεκίνημα με έξι θεαματικές κούρσες

Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό στην πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Έξι συναρπαστικές κούρσες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν την Κυριακή 25 Αυγούστου το Markopoulo Park.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος της ITM (Irish Thoroughbred Marketing) για την Ευρώπη, David Burns και μοίρασε τέσσερα εκπτωτικά κουπόνια αξίας 2.000 ευρώ και 2.500 ευρώ, σε ιδιοκτήτες νικητών ίππων προεπιλεγμένων ιπποδρομιών, για την αγορά καθαρόαιμων στις προσεχείς ιρλανδικές δημοπρασίες.

Η πρώτη ιπποδρομία με όρους RBHS στην Ελλάδα

Η τέταρτη ιπποδρομία ήταν η πρώτη που διεξήχθη στην Ελλάδα με το διεθνές σύστημα ισοζυγισμού RBHS (Rating Based Handicapping System).

Το RBHS, με βάση το οποίο οι ίπποι βαθμολογούνται σύμφωνα με τις πρόσφατες συμμετοχές τους και την απόδοση τους, εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα πρώτα δείγματα γραφής ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Νικητής αναδείχτηκε ο ίππος ΔΕ ΦΟΣΙΛ, ιδιοκτησίας Χρυσάνθης Κουβαρά, με προπονητή τον Γιώργο Κουβαρά.

Στην πέμπτη ιπποδρομία το Κύπελλο Irish Thoroughbred Marketing κατέκτησε ο ιδιοκτησίας AEGEAN STABLES, ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ, με προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά και αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη.

Ένας νικητής στο Σκορ 6 κέρδισε 16.956,37 ευρώ

Στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 25 Αυγούστου βρέθηκε ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες), στην περιοχή του Βύρωνα και κέρδισε 16.956,37 ευρώ.

Πολλές οικογένειες, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, επισκέφτηκαν αυτή την Κυριακή το Markopoulo Park και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα. Τα παιδιά διασκέδασαν κάνοντας ιππασία με πόνυ, σε ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο και φωτογραφήθηκαν με τα εντυπωσιακά alpaca.

Στο Family Club δοκιμάσαν τις επιδόσεις τους σε παιχνίδια αθλητικών δραστηριοτήτων, έκαναν εντυπωσιακά facepainting και ζωγράφισαν τους αγαπημένους τους ήρωες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα