Θύμα του Επστάιν «κάρφωσε» τον πρίγκιπα Αντριου

Κατά τη διάρκεια κατάθεσης σε αμερικανικό δικαστήριο αρκετών γυναικών που υπήρξαν θύματα του Επσταϊν, η Βιρτζίνια Τζιούφρι, που …

… έχει καταγγείλει ότι υποχρεώθηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Αντριου όταν ήταν 17 χρονών στην έπαυλη του Αμερικανού χρηματιστή, ζήτησε από τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ να πει την αλήθεια, τονίζοντας πως «εκείνος ξέρει τι έχει κάνει».

Ο δούκας του Γιορκ και τρίτο παιδί της Βρετανίδας μονάρχη επανειλημμένως έχει αρνηθεί τη σχέση του με το δίκτυο παιδεραστίας του δισεκατομμυριούχου Επστάιν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη Νέα Υόρκη, στις αρχές του μήνα.

Παρά την αυτοκτονία του, ωστόσο, καθημερινά νέες λεπτομέρειες για τον «βίο και την πολιτεία» του έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η 42χρονη σήμερα ηθοποιός και μοντέλο Ανούσκα ντε Γκεοργκίου υπήρξε επίσης θύμα του Επστάιν.

Η Ντε Γκεοργκίου, που φοιτούσε στο ίδιο σχολείο με τη δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, παρουσιάστηκε και αυτή στο δικαστήριο του Μανχάταν μαζί με δεκάδες άλλες γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης του διαβόητου παιδεραστή, στο πλαίσιο της διερεύνησης της πολύκροτης υπόθεσης.

«Με χειραγωγούσε, με εξανάγκαζε και με κακοποιούσε σεξουαλικά» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ντε Γκεοργκίου, που στο παρελθόν είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Τζουντ Λο στην ταινία «Alfie».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα