Ο Ζάεφ αγκαλιά με τον γιο του Σόρος

■ Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα στη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή
Διαδήλωση για τις Πρέσπες (με μήνυμα στη ΝΔ) το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.
■ «Θα γίνετε και εσείς προδότες, όπως οι άλλοι;» λένε στην κυβέρνηση οι διοργανωτές με επιστολή

Η Θέση μας: Ο κίνδυνος με τα Γλυπτά

Ο γιος του Τζορτζ Σόρος στον τόπο του εγκλήματος… Ο Αλεξάντερ Σόρος επισκέφθηκε τα Σκόπια και συναντήθηκε με τον Ζόραν Ζάεφ, που ανοιχτά πλέον φωτογραφίζεται και αποκαλύπτει ποιοι είναι οι πάτρωνές του και αυτοί που υπαγόρευσαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία συνιστά προδοσία για τα ελληνικά συμφέροντα. 

Στα Σκόπια ο γιος του πολυεκατομμυριούχου μετέβη από τα Τίρανα. Εκεί συναντήθηκε με τον Εντι Ράμα, προφανώς για να καθορίσουν την ανθελληνική στάση και να επαναπροσδιορίσουν την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας» που επιβάλλει το ξερίζωμα της εθνικής ελληνικής μειονότητας.

Ο ρόλος του ιδρύματος Σόρος, με τις δεκάδες ΜΚΟ και εταιρίες «φαντάσματα» που έχουν απλώσει τα δίκτυα τους σε όλον τον κόσμο, αλλά βρίσκουν έδαφος ιδιαίτερα στα Βαλκάνια και διεισδύουν πλέον στην Ελλάδα χάρη σε υποτελείς ίσως και εξαγορασμένους πολιτικούς και όχι μόνο, είναι γνωστός.

Απροκάλυπτα

Το γεγονός όμως ότι απροκάλυπτα ο κ. Ζάεφ φωτογραφίζεται με τον Σόρος «τζούνιορ», που έχει αναλάβει να τρέξει τα «projects» τα οποία έχει ανοιχτά ο υπέργηρος πατέρας του στην περιοχή των Βαλκανίων, θα πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το Σκοπιανό, το άνοιγμα της «στρόφιγγας» των μεταναστών από την Τουρκία και βεβαίως την προώθηση του «μουσουλμανικού τόξου» στην περιοχή.

Η συνάντηση Σόρος – Ζάεφ γίνεται σε μια περίοδο κατά την οποία ο σκοπιανός αλυτρωτισμός βρίσκεται σε έξαρση, με τις ψευδεπίγραφες σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας να κάνουν την εμφάνισή τους σε ολοένα και περισσότερες πόλεις των Σκοπίων (σ.σ.: παρότι υποτίθεται ότι έχουν απαγορευτεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών), ενώ οι ΗΠΑ και η Γερμανία πιέζουν για επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξής τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στο ΝΑΤΟ.

Η δε συνάντηση Σόρος – Ράμα την προηγούμενη ημέρα… συμπίπτει (στις 29 Αυγούστου έγινε) με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών στα ελληνικά νησιά από τα παράλια της Τουρκίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιο στενοί συνομιλητές του Ράμα είναι η οικογένεια Σόρος και ο Ταγίπ Ερντογάν. Σημειώνεται επίσης ότι πολλές ΜΚΟ που σχετίζονται με το ίδρυμα Σόρος εμπλέκονται στο μεταναστευτικό παιχνίδι με στόχο την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού.

Ο Αλεξάντερ Σόρος επισκεπτόμενος τα Σκόπια και μετά τη συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ έγραψε στο twitter ότι «συζήτησαν το αναξιοποίητο οικονομικό δυναμικό της χώρας και την ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας προς όφελος όλων των Βορειομακεδόνων πολιτών». 

Είχε επίσης συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της χώρας Στέβο Πενταρόφσκι.

Ενωση Πολιτών για τη Μακεδονία: Πάρτε ξεκάθαρη θέση για την προδοτική Συμφωνία

Με μια σκληρή επιστολή, λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της ΔΕΘ, απευθύνεται στην κυβέρνηση και σε όλους τους βουλευτές η Ενωση Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία και τους καλεί να λάβουν την ξεκάθαρη θέση πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική, και να συνταχθούν με τον εθνικό αγώνα για την ολοκληρωτική κατάργηση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως προειδοποιούν, «θα θεωρηθείτε κι εσείς ανθέλληνες συνεργοί και προδότες».

Η επιστολή προς όλα τα πολιτικά κόμματα και τους φορείς της Ενωσης Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία αναφέρει: «Εχει περάσει πάρα πολύς καιρός από την υπογραφή της Προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θεωρεί καταστροφική και υπονομευτική της εθνικής ακεραιότητας.

Την αντίθεσή τους αυτή οι Ελληνες τη διακήρυξαν με σειρά μεγαλειωδών συλλαλητηρίων από άκρη σε άκρη σε όλη την ελληνική επικράτεια από την υπογραφή της μέχρι σήμερα.

Το Εθνικά Επιζήμιον αυτής της ανθελληνικής συμφωνίας το επισημαίνουν και έγκριτοι επιστήμονες, καθηγητές, συνταγματολόγοι, νομικοί, στρατηγοί, διπλωμάτες, πολιτειολόγοι, ιστορικοί, επιχειρηματίες και πλήθος άλλοι ειδικοί σε σειρά ημερίδων, όπου αναλύουν βήμα βήμα το πώς αυτή παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα, το Εθνικό μας Δίκαιο, τις Θεμελιώδεις Αρχές του Διεθνούς Δικαίου και σειρά άρθρων της Σύμβασης της Βιέννης του 1969.

Είναι φανερό, και μάλιστα ακόμα και στον πλέον αδαή, ότι η κατάπτυστη αυτή Συμφωνία παραβιάζει αρχές όπως αυτές της Αληθείας, της Καλής Πίστης, της Σαφήνειας καθώς περιλαμβάνει ιστορικά ψεύδη, νομικές παραβιάσεις, ασάφειες, παραπειστικά επιχειρήματα, δόλο αλλά και νομικά σφάλματα αφού ακόμα και πριν ολοκληρωθεί και εφαρμοστεί γίνεται συστηματική παραβίαση των όρων της, γεγονός που την καθιστά εκ φύσεως ΑΚΥΡΗ.

Συνιστά δηλαδή μια Διεθνή Απάτη σε βάρος όλης της ανθρωπότητας γιατί νομιμοποιεί την κατασκευή Ταυτότητας ψευδεπίγραφου «Μακεδονικού» Εθνους -αποκομμένου από την Ελλάδα και τους Ελληνες- παραχαράσσοντας την Παγκόσμια Ιστορία και Πολιτισμό».

Κατόπιν αυτών, η Ενωση Ελλήνων Πολιτών για τη Μακεδονία απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία της χώρας, στους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου «και σε όλους εσάς που έχετε κάποιο θεσμικό ρόλο και σας καλούμε να στηρίξετε τον Εθνικό Αγώνα για την εξ ολοκλήρου κατάργηση της Επαχθούς Συμφωνίας. Θεωρούμε πως πρέπει να πάρετε επίσημα θέση δηλώνοντας πως κι εσείς επιθυμείτε το ίδιο και τάσσεστε εναντίον όποιου σκοπεύει την εφαρμογή της. Αν δεν λάβετε ξεκάθαρη θέση πως η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και Ελληνική και πως ο όρος Μακεδονία / Μακεδονικός αφορά αποκλειστικά και μόνο την Ελληνική Εθνική Κληρονομιά, θα θεωρηθείτε κι εσείς Ανθέλληνες Συνεργοί και Προδότες (“Ο σιωπών δοκεί συναινείν”)». 

Και καταλήγει: «Ζητούμε από εσάς τους συμμετέχοντες στην κυβέρνηση και στο κυβερνών κόμμα να σεβαστείτε και να εφαρμόσετε την Απόφαση του Ελληνικού λαού όπως αυτή καταγράφηκε με πολλαπλές ψηφοφορίες από τις Ανοιχτές Συνελεύσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια των μεγαλειωδών συλλαλητηρίων, δηλαδή να καταργήσετε Αμέσως την Υπονομευτική για την ακεραιότητα της Ελλάδος Συμφωνία. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των ενεργειών σας με τη Βούληση των Ελλήνων, θα βρεθείτε κι εσείς στην ομάδα των Επιόρκων που ατίμασαν τον ρόλο τους και θα μας έχετε Απέναντί Σας».

Το προσεχές Σάββατο η Ενωση διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας στη θεσσαλονίκη, στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου, στις 6 μ.μ.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα