Σάρωσε τα μετάλλια η Ελλάδα στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

Ο ΟΠΑΠ Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσηςΣτην πρώτη θέση σε συγκομιδή μεταλλίων βρέθηκε η Ελλάδα στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα, με Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Η διοργάνωση, η οποία διεξήχθη για δεύτερη χρονιά και φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είχε μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή συνολικά 1.000 αθλητών από 26 χώρες.

Η ελληνική ομάδα, με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλα τα αθλήματα, κέρδισε συνολικά 46 μετάλλια, μεταξύ των οποίων 19 χρυσά, 16 ασημένια και 11 χάλκινα. Δεύτερη στη γενική κατάταξη με 39 μετάλλια ήρθε η Ιταλία. 

Το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου μετατράπηκε σε αγωνιστικό χώρο, με τρία γήπεδα, όπου πραγματοποιήθηκαν 11 διαφορετικά αθλήματα.

Εκτός από τους αθλητές, στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες συμμετείχαν και περισσότεροι από 1.000 εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

«Ακόμη και τα καλύτερα κάποτε τελειώνουν. Φτάσαμε στο τέλος αυτής της θαυμάσιας περιπέτειας των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα. Ζήσαμε μια υπέροχη εμπειρία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, Αμάρ Αντάντι, στην τελετή λήξης των αγώνων.

Οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής «Patras 2019». 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα