«Πάρτι» με μετακλητούς επί ΣΥΡΙΖΑ!

Μόνο οι ημέτεροι του Μαξίμου κόστισαν 17.000.000€ τα τεσσεράμισι χρόνια διακυβέρνησης του ΤσίπραΤρελά λεφτά για τις ορδές μετακλητών υπαλλήλων σπατάλησε ο ΣΥΡΙΖΑ τα τεσσεράμισι χρόνια διακυβέρνησής του, καθώς το κόστος μόνο για τους μετακλητούς στο Μαξίμου αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 17.000.000 ευρώ!

Την ίδια ώρα, βέβαια, άγνωστο παραμένει το κόστος των τωρινών «γαλάζιων» μετακλητών, που δεν τους λες και λίγους, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ν.Δ. προεκλογικά μιλούσε για μείωσή τους.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία για τους μετακλητούς της παρούσας κυβέρνησης, αφού και το «γαλάζιο» επιτελικό κράτος δεν φαντάζει λιγότερο κοστοβόρο. 

Όσον αφορά τα στοιχεία για το πόσο κόστισαν στο Δημόσιο οι… ημέτεροι της κυβέρνησης Τσίπρα, περιέχονται σε έγγραφο που απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, απαντώντας στη σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει το Κίνημα Αλλαγής.

Σύμφωνα με το έγγραφο, που ανάρτησε στο twitter ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, οι μετακλητοί στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα κόστισαν 8.977.434 ευρώ, ενώ στο γραφείο του Γιάννη Δραγασάκη 1.896.463 ευρώ.

Οι δε μετακλητοί στο γραφείο του Δημήτρη Τζανακόπουλου κόστισαν 2.001.000 ευρώ, ενώ στο 1.291.000 ευρώ έφτασε το μισθολογικό κόστος για τους μετακλητούς στο γραφείο του Αλέκου Φλαμπουράρη.

Την ίδια ώρα, το γραφείο υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και γραφείο υπουργού Επικρατείας έδωσε περί το 1.488.470 ευρώ σε μετακλητούς, ενώ το γραφείο υφυπουργού στον πρωθυπουργό άλλα 1.258.562 ευρώ.

Ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. κατήγγειλε τη «στρατιά» του ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγοντας, όμως, τεχνηέντως να αναφερθεί στις ένδοξες πασοκικές εποχές των «πάρτι» δίχως τέλος με τους «πράσινους» μετακλητούς.

Ερωτήματα

Εν τω μεταξύ, σοβαρά ερωτήματα προκάλεσε η χθεσινή αιφνίδια απόφαση της επικεφαλής του Ιδρύματος της Βουλής να ανακαλέσει ρουσφετολογική πρόσληψη επί ΣΥΡΙΖΑ!

Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Κοινωνίας της Πληροφορίας επί ΣΥΡΙΖΑ Ιδομενέα Μανωλιτσάκη, ο οποίος μάλιστα ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη της Ρένας Δούρου.

Ο κ. Μανωλιτσάκης προσλήφθηκε στο Ιδρυμα τον Μάιο με διετή σύμβαση, ωστόσο η πρόσληψη ανεστάλη επειδή «δεν κρίνεται, επί του παρόντος, αναγκαία η πλήρωση της εν λόγω θέσης».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα