Κρυφογελάνε στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Σαμαρά

Διαβλέπουν ρήγμα και θερμά επεισόδια ανάμεσα στον πρώην και στον νυν πρωθυπουργό μετά το άδειασμα για ΚομισιόνΕσωκομματικό ρήγμα στη Ν.Δ. και προσεχώς θερμά επεισόδια ανάμεσα στον πρώην και στον νυν πρωθυπουργό διαβλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ και τρίβουν τα χέρια τους μετά την κοροϊδία του Μαξίμου στον Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά τη μετακίνησή του στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ενδεικτικό ήταν το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» με τίτλο «Εφιάλτης στον δρόμο με τις Πρέσπες», καθώς στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι τα αντίποινα ήδη ξεκίνησαν με φόντο την ανάδειξη του Μαργαρίτη Σχοινά αλλά και τη στροφή στο Σκοπιανό, αποδίδοντας στο «σύστημα Σαμαρά» τις επιθέσεις από συγκεκριμένα sites στον υπουργό Εξωτερικών Ν. Δένδια για τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με τις Πρέσπες.

Έγινε έξαλλος

Στο βαρομετρικό χαμηλό που επικρατεί στις σχέσεις των δύο αντρών εντάσσονται από τα επικοινωνιακά κέντρα πέριξ της Κουμουνδούρου οι βολές που εξαπολύει το antinews.gr προς τον πρωθυπουργό, προειδοποιώντας ουσιαστικά με «εσωκομματική οργή που θα ξεσπάσει» στη Ν.Δ. εάν ο κύριος Μητσοτάκης προχωρήσει όντως σε κεντροαριστερή επιλογή για το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα πάντα με αυτές τις πηγές, ο Αντώνης Σαμαράς έγινε έξαλλος θεωρώντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον άδειασε. Σε αυτό το ψυχροπολεμικό φόντο οι ίδιες πηγές επικαλούνται το επικριτικό άρθρο του antinews.gr υπό τον τίτλο «Διεκπεραιωτής τετελεσμένων με φόντο την πολιτική κυριαρχία», συνοδευόμενο από τη φωτογραφία του πρωθυπουργού.

«Αναρωτιόμαστε γιατί το Μαξίμου και ο φιλοκυβερνητικός Τύπος πανηγυρίζουν για τη φετινή ΔΕΘ; Για την ωμή παραδοχή ότι επί της ουσίας κορόιδεψε τους ψηφοφόρους με το Μακεδονικό και τώρα που έκατσε στην αναπαυτική καρέκλα της εξουσίας δεν μπορεί να κάνει τίποτα καθώς αποτελεί συμφωνία του κράτους; Για τα ήξεις αφήξεις σχετικά με την απόδοση ευθυνών όσον αφορά τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ; Για το προσκύνημα κυβερνητικών στελεχών στον “κουμπάρο”; Για την απαξιωτική και αλαζονική αναφορά περί των νέων ηθών που θα διέπουν τη ΔΕΘ, όπου ο Μητσοτάκης καταδίκασε συλλήβδην όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, περιλαμβανομένων και αυτών δύο πρώην πρωθυπουργών της παράταξης που έβαλαν πλάτη για να σταθεί όρθια η πατρίδα;» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο επίμαχο άρθρο.

Στη νεοδημοκρατική φαγούρα φαίνεται να προστίθεται και η δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη που ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά.

«Προτιμούσα 1.000 φορές Σαμαρά, εγώ που βρίσκομαι απέναντί του. Ο Σχοινάς είναι αυτός που έθαψε την Ολυμπιακή για να αναδειχθεί η Aegean. Δεν έχουμε Ολυμπιακή σήμερα επειδή το ήθελε ο Σχοινάς.

Παίζει για τα συμφέροντα των Ευρωπαίων, όχι της Ελλάδας» είπε ο ιδρυτής του ΛΑΟΣ με τη μακρά διαδρομή στη δεξιά πολυκατοικία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα