Παντός… καιρού! Γέφυρα Στουρνάρα και στη Λαγκάρντ

Από τον προηγούμενο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι μέχρι τη διάδοχό του Κριστίν Λαγκάρντ ο επικεφαλής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας…… δεν βλέπει παρά την αλλαγή ανάμεσα σε δύο «εργοδότες».

Οπότε δεν έχει ανάγκη να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο καταλαβαίνει τον κόσμο. Ο (πολιτικά) ευλύγιστος κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, που σηκώνει πάντα σημαία των καιρών και, φυσικά, δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για τις επιδόσεις του στην οικονομία, ρίχνει τώρα γέφυρες στη «δολοφόνο του έθνους» των Ελλήνων Λαγκάρντ, προβλέποντας ότι «θα συνεχίσει να ακολουθεί την ίδια πολιτική» που κατέστρεψε τους Ελληνες προκειμένου να σωθούν οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες…

Ο κ. Στουρνάρας δήλωσε χθες ότι «η δημοσιονομική πολιτική στα κράτη-μέλη της ζώνης του ευρώ με επαρκή δημοσιονομικό χώρο δεν συμβάλλει στον βαθμό που απαιτείται στην ανάκαμψη της οικονομίας», προσθέτοντας: «Ως εκ τούτου, η νομισματική πολιτική πρακτικά και δυστυχώς παραμένει το μοναδικό πρόσφορο μέσο». Τα είπε για τη Γερμανία και αμέσως τα μάζεψε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα