Διδακτορικό στην ΠΑΣΠ με ολίγη NASA

Να εξάγουμε πασόκους και στους εξωγήινους πολιτισμούς (αν υπάρχουν), διότι παράγουμε περισσότερους απ’ όσους αντέχει ο πλανήτης

Από τον
Παναγιώτη Λιάκο

Mια νεαρούλα βραβεύτηκε από την Κεραμέως επειδή «διαπρέπει» στη NASA, αλλά, όπως αποδείχτηκε, δεν διαπρέπει και τόσο. Απλώς είχε προσκληθεί σ’ ένα καλοκαιρινό camp της Διαστημικής Υπηρεσίας, όπως πηγαίνουν εκατοντάδες φοιτητές κάθε χρόνο.

Η κυρία Κεραμέως, όμως, θα έπρεπε να της δώσει διπλό βραβείο της κοπελίτσας, διότι, όπως φαίνεται και από αναρτήσεις της στο facebook, διέπρεψε στην ΠΑΣΠ! Στις φωτό τη βλέπουμε με τη σημαιάρα της πασοκάρας, καμαρωτή δίπλα στον ίδιο τον ΓΑΠ και γενικά πρίμα βίστα σε πολλές πράσινες εκδηλώσεις. 

Ωστόσο, τα πράγματα δεν έχουν μόνο την ευχάριστη και την ενδεχομένως κωμική διάστασή τους. Μέσα σε όλο το σκηνικό της επιστημοσύνης και της καταξίωσης ξεπροβάλλει (κάπου εκεί στο βάθος, λουσμένη σ’ ένα γαλακτώδες και υποπράσινο φως, σαν αυτό που βλέπει κανείς τις απόκοσμες και μακάβριες νύχτες μέσα στους βάλτους της Σκοτίας, όταν οι δυσώδεις υδρατμοί σκιάζουν τη λάμψη της πανσελήνου και οι βάτραχοι κοάζουν δαιμονισμένα) η αποτρόπαια κεφάλα της αναξιοκρατίας. Μπρρ και μπλιαχ και γιάκιτι γιακ!

Και γιατί, κύριε Παπανδρέου, και κάθε κύριε μεγαλόσχημε πασόκε να είναι μόνο η κοπελίτσα της ΠΑΣΠ στη NASA για να δοξάζει στα εξωτερικά το κόμμα που ίδρυσε ο Αντρέας; Γιατί να μην είναι ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης, ο Ακης Τσοχατζόπουλος και ο Γιάννος Παπαντωνίου – για να μη μιλήσουμε και για άλλους αστέρες του Κινήματος.

Όλοι αυτοί δεν ξέρουν από εκτοξεύσεις; Εδώ το ελληνικό χρέος, όλοι οι πασόκοι μαζί, το απογείωσαν εκεί που δεν έχει φτάσει ποτέ κανείς. Λένε ότι το φέσι μας το είδε ο Σποκ (από τη σειρά «Σταρ Τρεκ», αυτός με τα μακρουλά αυτιά που δεν έχει και πολλά συναισθήματα) και του έφυγε η ούγια από την τρομάρα.

Η πασοκάρα έχει κάνει πράγματα για τη χώρα τα οποία μας έχουν κάνει γνωστούς -όχι με τον καλύτερο τρόπο, είναι αλήθεια- και σε παράλληλα σύμπαντα. Μόνο η πασπίτισσα ήταν άξια και καπάτσα για να φωτογραφίζεται με φόντο το λογότυπο της NASA;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα