Κι εσείς τι κάνετε, κύριε Βαρβιτσιώτη;

Παραδέχθηκε το δούλεμα από τους Σκοπιανούς και τη συστηματική παραβίαση του deal των Πρεσπών!Στις κατηγορίες περί διγλωσσίας της κυβέρνησης Ν.Δ. σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών προσπάθησε να απαντήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αλλά έκανε τα πράγματα χειρότερα ομολογώντας ουσιαστικά (χωρίς πιθανόν να το καταλαβαίνει) ότι οι Σκοπιανοί μάς δουλεύουν κανονικά μη εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, αφήνοντας άφωνους όσους τον άκουγαν να μιλάει στο Κανάλι 1, αφού πρώτα είπε -περισσότερο για τα μάτια του κόσμου- ότι «πρόκειται για μία κακή συμφωνία», εν συνεχεία πέταξε τη ρουκέτα του προκαλώντας την κοινή λογική.

«Ακόμα και σήμερα, αρκετούς μήνες μετά την κύρωσή της και αφού η Ελλάδα έχει ψηφίσει ώστε η γειτονική χώρα να μπει στο ΝΑΤΟ, οι γείτονες δεν έχουν εφαρμόσει ακόμα τη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν έχουν αλλάξει τις ταμπέλες στα αγάλματα, δεν έχουν αλλάξει ονόματα στους δρόμους, δεν έχουν αφαιρέσει τα σύμβολα από πολλά δημόσια κτίρια» είπε, θέλοντας να ρίξει το ανάθεμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ουδείς φυσικά αμφισβητεί ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βαρύνεται σαφώς για την προδοτική συμφωνία που υπέγραψε, ωστόσο, το αυτονόητο ερώτημα προς τον νυν αναπληρωτή ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι «τι κάνετε εσείς ως κυβέρνηση για να σταματήσετε τόσο το σκοπιανό δούλεμα όσο και τις πολλές αρνητικές συνέπειες αυτής της κατάπτυστης συμφωνίας;».

Με λεκτικές ακροβασίες και πλήρως εκτεθειμένος, ο κ. Βαρβιτσιώτης επιδόθηκε και σε άλλες επιθέσεις στον πρώην υπουργό Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κατρούγκαλο προκειμένου να αποφύγει το μέρος των ευθυνών που αντιστοιχεί στον ίδιο και τους προϊσταμένους του.

«Και έρχεται ο κ. Κατρούγκαλος να μας κατηγορήσει ότι εμείς δεν επισπεύδουμε την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών πάνω σε ζητήματα τα οποία θα έπρεπε ο ίδιος, ως υπουργός των Εξωτερικών και ως ένας από αυτούς που είχαν υπερακοντίσει υπέρ της συμφωνίας, να έχει λύσει…» ανέφερε. Με την ίδια λογική τον εγκάλεσε και για τα εμπορικά σήματα, αλλά και για τη μη αλλαγή των σχολικών βιβλίων στην ΠΓΔΜ με τις αλυτρωτικές αναφορές σε βάρος της Μακεδονίας μας και ποικίλα άλλα ανθελληνικά σημεία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα