Με Κατσουράνη η Ελλάδα στο Socca World Cup 2019

Τι δηλώνει ο πρώην διεθνής στον ΟΠΑΠ για το μεγάλο ραντεβού του παγκοσμίου ποδοσφαίρουΛίγο πριν τη σέντρα του Socca World Cup 2019, το μεγάλο αστέρι της Ελληνικής Ομάδας, Κώστας Κατσουράνης και ο προπονητής της Ανδρέας Ντρένοβα μίλησαν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για το μεγάλο ραντεβού του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. To Socca World Cup 2019 θα διεξαχθεί από τις 12 έως 20 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο με χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Δείτε το βίντεο από την προπόνηση της ομάδας:

 

Σαράντα χώρες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή mini ποδοσφαίρου 6×6 σε ένα υπερσύγχρονο, εντυπωσιακό στάδιο χωρητικότητας 4.000 θεατών που έχει στηθεί στην παραλία του Ρεθύμνου για το Socca World Cup 2019, μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 20:00. Την παράσταση αναμένεται να κλέψουν οι Onirama και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Το δημοφιλές συγκρότημα θα δώσει το ρυθμό στη διοργάνωση με το «FIESTA», το τραγούδι-ύμνο για τη χαρά του πιο δημοφιλούς αθλήματος στον κόσμο, το οποίο έχει γραφτεί ειδικά για τη διοργάνωση.

Αμέσως μετά, στις 21:00, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Μεξικό στον πρώτο αγώνα της στη διοργάνωση. Θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με το Αζερμπαϊτζάν (Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 21:00), την Αίγυπτο (Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 21:00) και τη Λετονία (Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 21:00).

Το τουρνουά πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 60 χώρες από περισσότερα από 70 τηλεοπτικά δίκτυα. Σε Ελλάδα και Κύπρο θα μεταδοθεί από το Novasports.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα