Συνάντηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης, κ. Καράογλου Θεόδωρο

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας και η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων, κα Αικατερίνη Στάχταρη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου.Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί για το πρόγραμμα επενδύσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και την πορεία των έργων κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές της Αδείας. Παράλληλα, ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε τον κ. Καράογλου για το πρόγραμμα τροφοδότησης των νέων περιοχών που εντάσσονται στο δίκτυο, εντός της περιόδου Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2019, ενόψει του επικείμενου χειμώνα. Ο κ. Μπακούρας συμπλήρωσε ότιο αριθμός των νέων συνδέσεων που καταγράφεται για το 2019 αναμένεται να ξεπεράσει συνολικά τις 25.000.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον του κ. Καράογλου για την εξέλιξη των εργασιών της        ΕΔΑ ΘΕΣΣ, ενώ εξήρε την άρτια οργανωτική δομή, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που διακρίνει την Εταιρεία καθ’ όλη την πορεία της στην αγορά ενέργειας της χώρας. Εξέφρασε δε, την ικανοποίησή του για το έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών και αναγνώρισε την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι πολίτες προς την Εταιρεία τόσο στις περιοχές της Θεσσαλονίκης όσο και της Θεσσαλίας.

Κατά την ολοκλήρωση των συνομιλιών, οι παρευρισκόμενοι επεσήμαναν τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ της Εταιρείας και της πολιτείας, με κοινό σημείο αναφοράς την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα