Με σύμμαχό μας τους πολίτες

Το βασικό πολιτικό θέμα είναι αν η Ελλάδα θα παραμείνει ελληνική. Ολα τα άλλα, οικονομικά, αναπτυξιακά, κομματικά κ.ά., έπονται. Ο εθνικός χαρακτήρας του κράτους και η χριστιανική ψυχή του έθνους μας είναι τα ζητήματα που υποχρεωτικά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και οι πολιτικές δυνάμεις, αλλά και οι πολίτες. Ουδείς πρόκειται να εξαιρεθεί από το να απαντήσει στη «δημοσκόπηση» που κάνει η ίδια η Ιστορία. Οι μυριάδες των ισλαμιστών εποίκων βρίσκονται εδώ και, έτσι όπως βαίνουν τα πράγματα, ο αριθμός τους θα αυξηθεί.

Ταυτόχρονα με την εκδήλωση του προβλήματος, γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις, οικονομικά συμφέροντα και ιδεολογικοί μηχανισμοί -και εντός, αλλά και εκτός των συνόρων της ελληνικής επικράτειας- που ενθαρρύνουν τη συνέχιση του εποικισμού και επιβάλλουν με τη βία τη νέα πραγματικότητα στον γηγενή πληθυσμό. Θέλουν να μετατραπεί η Ελλάδα σε hot spot. Αποκρύπτουν την εφιαλτική κατάληξη αυτού του σχεδίου και υπόσχονται ψίχουλα και ξεροκόμματα στους πενόμενους Ελληνες για να συμμετάσχουν ενεργά στην προδοσία.

Η «δημοκρατία», που είναι μια εφημερίδα η οποία έχει κατ' επανάληψη αποδείξει πόσο πολύ σέβεται το δημοσιογραφικό λειτούργημα, το δικαίωμα του κοινού στην έγκυρη ενημέρωση και το πατριωτικό της καθήκον, επιλέγει να αφιερώσει χρόνο, χώρο και προσπάθεια στην ανάδειξη αυτού του τεράστιου -για τον λαό και την πατρίδα- ζητήματος. Γι' αυτό απευθύνεται στις τοπικές κοινωνίες -από τα Μελίσσια μέχρι το Ζεφύρι και από το Λασίθι μέχρι την Αλεξανδρούπολη, τα Γιάννενα και τη Σύμη-, στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα προβλήματα τα οποία προαναφέρθηκαν.

Η εφημερίδα μας ζητεί τη συνδρομή του κοινού στην καταγραφή και την ανάδειξη αυτών των προβλημάτων. Οι αναγνώστες μπορούν να επικοινωνήσουν με κάθε διαθέσιμο τρόπο (τηλέφωνο, φαξ, email, επιστολές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης) και να συζητήσουν με τους συντάκτες μας τις παραμέτρους αυτού του κρίσιμου θέματος.

Η «δημοκρατία» συντάσσεται με τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων στο αυτονόητο: Δεν θέλουμε να μετατραπεί η πατρίδα μας σε hot spot και θα χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα μας το μοναδικό όπλο που διαθέτουμε - τη δημοσιοποίηση της αλήθειας.