Εκτοξεύτηκε στην κορυφή!

Το «Κόκκινο ποτάμι» αναδείχθηκε η σειρά με τη μεγαλύτερη έως τώρα τηλεθέασηΑπό τη
Μαρία Ανδρέου

Έσπασε το φράγμα του 1.500.000 τηλεθεατών! Το «Κόκκινο ποτάμι» στο Open αναδείχθηκε το πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής τηλεθέαση τη φετινή σεζόν, αφήνοντας πίσω του τις εξαιρετικές «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, αλλά και το προκλητικό αν και δημοφιλές «GNTM» στο Star, προγράμματα που παραμένουν στις πρώτες θέσεις των τηλεμετρήσεων. Συγκεκριμένα, το επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή 13 Οκτωβρίου από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη το παρακολούθησαν 1.562.553 τηλεθεατές, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου και ταυτόχρονα στην πρώτη θέση της σεζόν με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Ακολουθούν στη δεύτερη θέση οι πολυσυζητημένες «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, και συγκεκριμένα το επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, το οποίο το παρακολούθησαν 1.474.428 θεατές. 

Είναι εντυπωσιακό ότι το δεύτερο επεισόδιο της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, το οποίο αναφέρεται τόσο στον έρωτα του γοητευτικού Μίλτου (Ιωάννης Παπαζήσης) και της όμορφης Ιφιγένειας (Αναστασία Παντούση) όσο και στη δυνατή, γεμάτη αφοσίωση και πίστη αγάπη του αρρενωπού Θέμη (Αργύρης Πανταζάρας) και της ωραίας Βασιλικής (Χαρά Μάτα Γιαννάτου), με φόντο τα δραματικά γεγονότα που οδήγησαν στη Γενοκτονία των Ποντίων, σημείωσε επιπλέον άνοδο από τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας, με μέσο όρο 34,9% στο δυναμικό κοινό (18-54 ετών), καταγράφοντας πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της, με διαφορά 11,5 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Συγκεκριμένα, το «Κόκκινο ποτάμι» παρακολούθησαν κατά μέσο όρο περισσότεροι από 1.500.000 τηλεθεατές, ενώ κατά τη διάρκεια μετάδοσης της σειράς ο αριθμός των τηλεθεατών ξεπέρασε τους 1.800.000!

Θερμή υποδοχή

Ενδεικτικό της θερμής υποδοχής που έτυχε η σειρά του Open στο κοινό είναι και όσα γράφονται γι’ αυτήν στο twitter. Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης «πλημμύρισε» από συγκινητικά σχόλια απογόνων των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

«Δεν έχω λόγια ειλικρινά! Oλα τέλεια! Μόνο σεβασμός γι’ αυτή την παραγωγή» έγραψε κάποιος και κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ με αυτή τη σειρά! Ανατριχιάζω όλη την ώρα και δακρύζω». Η Αναστασία Παντούση, η νέα μούσα του Μανούσου Μανουσάκη στη σειρά «Κόκκινο ποτάμι», την οποία το τηλεοπτικό κοινό δείχνει να λατρεύει στον ρόλο της Ιφιγένειας, γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε, αλλά η καταγωγή της είναι από τη Θεσσαλονίκη. Πήγε σε μουσικό σχολείο, έκανε σπουδές εν συνεχεία ως νηπιαγωγός και παράλληλα αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική ξεκινώντας σπουδές και σε αυτό το αντικείμενο.

Οι πρώτες δουλειές της ήταν στο θέατρο συμμετέχοντας σε παιδικές παραστάσεις. Τη γνωρίσαμε αρχικά από τους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1, στη συνέχεια έπαιξε στη δραματική σειρά του Alpha Κύπρου «Σαν οικογένεια», ενώ την περσινή σεζόν είχε ρόλο στο «Ελα στη θέση μου» του Alpha. Η 28χρονη λατρεύει τον χορό και τις βόλτες με το ποδήλατο. Της αρέσει να βλέπει ταινίες και να κάνει σκι, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό της αισιόδοξο και επίμονο με ό,τι θέλει να αποκτήσει. Παρότι μεγάλωσε με πιάνο και μπαλέτο, έχει μεγάλη αγάπη στη φύση.

«Όλα τα καλοκαίρια μου τα πέρασα ή μαζί με τους δικούς μου στα βουνά κάνοντας trekking και ποδήλατο ή δουλεύοντας σε ορειβατικές κατασκηνώσεις στην Πίνδο» έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της. Η Αναστασία είναι κόρη διακοσμήτριας και καθηγητή Φυσικής Αγωγής και έχει «κολλητή» τη συνάδελφό της Ντάνη Γιαννακοπούλου («Ελα στη θέση μου»). Αυτήν την περίοδο είναι σε σχέση και περνά πολύ καλά, σύμφωνα με δηλώσεις της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα