Η εθνική ανασφάλεια του Μεταναστευτικού

«Κάψτε κατασκήνωση, Σάμος». Το λιτό και ανατριχιαστικό διαδικτυακό μήνυμα που κυκλοφόρησε πριν από τον εμπρησμό του καταυλισμού των αλλοδαπών στο Βαθύ της Σάμου καθώς και η ιδιότητα του αποστολέα του, που έχει δράσει και ως τζιχαντιστής στη Συρία, είναι τα προμηνύματα των εξελίξεων που βρίσκονται προ των πυλών.

Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα του εποικισμού από αλλοδαπούς συνεχίζεται. Τώρα οι ιθύνοντες χρησιμοποιούν άλλες διατυπώσεις κι έχουν διαφορετικό «στιλ».

Όμως, η ουσία της πολιτικής παραμένει ίδια. Η Ελλάδα έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι και κάθε ημέρα που περνά εποικίζεται από πληθυσμούς που δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτισμό μας, τη γλώσσα μας, τα ήθη, τα έθιμα και τη θρησκεία μας.

Είναι περιττό να γίνεται οποιοσδήποτε λόγος για ζητήματα διαχείρισης της εξουσίας και για την καθημερινότητα των πολιτών, αν δεν αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του εποικισμού. Πώς να βελτιωθεί το κράτος, αν σε λίγο καιρό δεν θα έχει μείνει τίποτε από αυτό, ώστε να επιδέχεται βελτιώσεως;

Πέρα από την τραγική μοίρα της πατρίδας, που προδιαγράφουν η κρίση του θεσμού της οικογένειας, η μείωση του αριθμού των γεννήσεων και ο ξενιτεμός των Ελλήνων για το μεροκάματο, υπάρχει και μείζον ζήτημα εθνικής ασφαλείας.

Οι αφίξεις στην Ελλάδα είναι πολλές. Οποιος θέλει μπαίνει και γνωρίζει ότι οι νόμοι στην Ελλάδα έχουν γραφτεί με τρόπο ώστε να εξυπηρετείται η γιγάντωση του κύματος του εποικισμού.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ένας αριθμός από τους εποίκους ελέγχεται από την Αγκυρα και περιμένει το πράσινο φως για την έναρξη επιχειρήσεων αποσταθεροποίησης.

Οι εξεγέρσεις που έχουν γίνει έως τώρα στα hot spots, τα εγκλήματα, οι φθορές στα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων και ο τρόπος που δείχνουν να αντιμετωπίζουν την πατρίδα μας οι έποικοι είναι μόνο η αρχή της συμφοράς.

Τα χειρότερα είναι μπροστά μας, αν δεν αλλαχθεί άμεσα και δραστικά η πολιτική που σκοτώνει το έθνος μας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα